На Полтавщині розшукують чоловіка, який причетний до розбійного нападу на касира обмінного пункту валют. ВІДЕО

21 червня 2023 0
Яніна Климань
У Полтаві в обмінному пункті валют невідомий у масці погрожував ножем та вимагав гроші у касирки. Наразі особу чоловіка встановлюють.

20 червня близько 19:00 поліціянтам надійшло повідомлення від касирки обмінного пункту валют, що у Полтаві на вулиці Соборності, 79 до пункту зайшов невідомий у масці та, погрожуючи їй ножем, вимагав гроші. Натомість жінка виштовхала правопорушника на вулицю, після чого останній втік у напрямку тролейбусного депо.

На місце події негайно прибули слідчо-оперативна група поліції, спеціалісти-криміналісти та працівники оперативних служб Полтавського райуправління поліції. Також на розшук нападника були орієнтовані наряди поліції. На місці події вилучили речові докази.

 Пошуки особи наразі тривають, повідомили у Головному управлінні Нацполіції Полтавщини.





Його прикмети: на вигляд близько 20 років, приблизний зріст 170 см, худої тілобудови, волосся русе коротке. Був одягнений: чорна футболка, сірі шорти, чорні кросівки, на обличчі – чорна маска. 

Якщо ви упізнали чоловіка на фото та у вас є інформація, що допоможе пришвидшити його розшук, просять повідомити терміново до поліції за номером 102.

За цим фактом розпочали досудове розслідування за ч. 4 ст. 187 (Розбій, вчинений в умовах воєнного стану) Кримінального кодексу України.

Фото, відео: ГУ Нацполіції Полтавщини