У Полтаві на матір, яка залишила півторарічну дитину на нетверезих знайомих, склали адмінматеріал

22 грудня 2021 0
Яніна Климань
32-річна жителька Полтави залишила свою неповнолітню доньку на нетверезих знайомих.За це на жінку склали адміністративний матеріал.

Увечері 21 грудня до поліції звернувся депутат міської ради та повідомив про небезпечну для життя і здоров’я дитини ситуацію, про яку він дізнався від мешканців багатоквартирного будинку в Полтаві. 

Поліціянти виявили півторарічну дівчинку у квартирі з незнайомцями, які перебували у стані алкогольного сп’яніння. Як з’ясували правоохоронці, ці люди виявилися знайомими 32-річної матері. Про це повідомили у пресслужбі Головного управління Національної поліції Полтавщини.

Зважаючи на несприятливі для дитини умови та реальні ризики для її життя та здоров’я, дівчинку доставили до дитячої клінічної лікарні.

Відносно матері склали адміністративний матеріал за невиконання батьківських обов’язків. Це повторне таке правопорушення, вчинене протягом року (ч. 2 ст. 184 Кодексу України про адміністративні правопорушення). Вирішують питання щодо позбавлення матері батьківських прав.