Делегацію із Польського університету Миколи Коперника в Торуні нагородили відзнаками ПДАУ

04 червня 2021 0
Урочиста вчена рада ПДАУ






У Полтавському державному аграрному університеті, після майже півторарічної карантинної перерви, провели урочисте засідання вченої ради, до якої приєдналась делегація із Польського Університету Миколи Коперника в Торуні.
Головна тема засідання - підбиття підсумків співпраці із закордонними колегами та її подальший розвиток.


На урочистій зустрічі вручили диплом та мантію почесного доктора Полтавського державного аграрного університету професору, директору Інституту ветеринарної медицини Університету Миколи Коперника Енджею Яськовскі.


Почесними грамотами та ювілейними медалями були нагороджені всі учасники делегації. Такі заходи сприяють розширенню співпраці, обміну корисним досвідом, реалізації сумісних проєктів між вищими навчальними закладами.


Професор ветеринарного центру університету Миколи Коперника Павло Сиса зауважив, що: "Перш за все, у нас співпраця в плані науковому, але разом з тим, запрошуємо студентів ПДАУ до семестрового навчання в польському університеті, щоб вони проходили дидактичні навчання разом із польськими студентами".


Також подарунковими сертифікатами та подяками відзначили кращих студентів та викладачів закладу, а закордонні гості вручили свої подарунки.