Компанія «INSORTEX» - бізнес, який реагує на виклики сучасності

27 вересня 2022 0
Зима вже зовсім близько, а війна продовжується. Українські підприємці стрімко підлаштовуються під реалії сьогодення. Полтава - не виняток.


Яскравим прикладом є місцеве підприємство, товариство з обмеженою відповідальністю «INSORTEX». Компанія існує вже понад три роки, заснована вона була ще у 2019 році.


Засновник «INSORTEX», Далєр Саідов, поставив собі за мету допомогти бізнесменам поліпшити їхній виробничий процес. А саме - максимально його автоматизувати, прискоривши та спростивши їх роботу.


Дуже швидко, в Україні, фірма стала лідером по виробництву обладнання для перероблення ягід. Робили, й продовжують виробляти, мийні машини, вібровіялки, вібросита та калібратори, інспекційні конвеєри, дробарки, шнекові транспортери, металодетектори.


Лінія з сортування замороженої ягоди


Коригування у виробництво внесло російське вторгнення. Коли живеш поряд з навіженим сусідом, потрібно вміти швидко перелаштовуватись. Крім звичного обладнання, в «INSORTEX» почали виробляти й такі надзвичайно необхідні під час війни речі, як саперні лопатки, бронеплити для бронежилетів та пічки для обігріву й приготування їжі.


“В перший день після початку російського вторгнення, ми звісно були розгублені. Але швидко зрозуміли - зараз всі мають мобілізувати свої ресурси й починати працювати на захист цілісності України. Вже 28 лютого ми виробили першу партію протитанкових їжаків та безплатно передали їх ЗСУ. Надалі виготовляли броньовані щити для захисту стрільців, шипи проти автомобілів, підствольні тримачі для ліхтариків. Тепер створюємо саперні лопати із закаленої сталі й, навіть, бронеплити для бронежилетів 4-го класу захисту. Це ті речі, які можуть допомогти та врятувати українських захисників. Саперні лопати на «INSORTEX» роблять лише з найміцнішої та закаленої сталі. Вони вважаються найякіснішими в Україні.”, - розповів Далєр Саідов.


Шипи проти автотранспорту

Бронеплити для бронежилетів


Зараз підприємство дуже активно виробляє буржуйки, духовки й пічки-ракети. Загалом все те, що можна використати для обігріву та приготування їжі в польових умовах чи вдома, за відсутності газопостачання. ТОВ «INSORTEX» має власний конструкторський відділ та виробничі потужності, які дозволяють реалізовувати весь технічний процес в одному місці й здійснювати серійне виробництво. Крім того, підприємство готове братися за індивідуальні, а не серійні замовлення.


“Я впевнений, що цьогорічна зима пройде абсолютно нормально, не дивлячись на розповіді російських пропагандистів. Втім перестрахуватися та придбати пічку, яка працює на дровах, зайвим не буде. Крім того, вони надзвичайно потрібні нашим воїнам для обігріву й приготування їжі в наметах та бліндажах. Наше підприємство здатне впоратися із замовленням будь-якого об’єму!”, - продовжує підприємець.


Буржуйки виробництва «INSORTEX»


Буржуйки «INSORTEX» зроблені з якісного листового металу товщиною від 4 мм, мають отвір під казан та регулюються по висоті. Вони здатні обігріти приміщення, більше за 50 м² площі та пофарбовані вогнетривкою фарбою. А ще, мають надзвичайно стильний дизайн, який підійде до будь-якого приміщення!


Компанія «INSORTEX» продовжує займатися волонтерством. Кожна 11-та буржуйка чи саперна лопата, з будь-чийого замовлення, безкоштовно передається ЗСУ. 


Далєр Саідов впевнений - Україна обов’язково переможе, але лише спільні зусилля всіх громадян зможуть прискорити цей процес.