У Полтаві вкрали кілька яєць з Великодньої фотозони

30 квітня 2021 0
В Полтаві до Великодня встановили фотозони на Театральній площі та Соборному майдані. Їх пильно охороняють й вдень й вночі, однак вже 4 травня декорації приберуть.


 Півтораметрові яйця, великодні дерева та кролики: саме такий вигляд має святкова фотозона в самому центрі міста. Скільки коштів на них спрямували в Департаменті культури поки не кажуть. Однак не всім такі прикраси до вподоби.

"Так собі, мені здається, що можна було зробити краще. Виглядає дещо примітивно, а так насправді це таке в Полтаві я бачу вперше".

"Мені всі локації подобаються, але ця дуже мила, ці зайчики для дітей ідеальні".
"Мені все подобається, в першу чергу дітям цікаво, бо є де заховатися".

"Мені, якщо чесно, не дуже, бо вони повинні бути більш яскравими й повинні відповідати Воскресінню".

 "Все так стильно, гарно. Локація з кроликами найбільше подобається, тому що вся родина може там поміститися й зробити фото".

 "Мені дуже подобається, ми тільки підійшли, але вже обираємо, де сфотографуватися. Дуже класно й все з душею, дуже приємно й мило".

За порядком біля фотозони спостерігає й вдень, й вночі охоронець. Також він й ремонтує декорації. А з деяких святкових дерев викрали кілька яєць.
"Я ж не буду відганяти дітей, вони тут грають. Я спостерігаю за порядком, щоб чисто було, ніхто не смітив, щоб більше всі посміхалися, бо потрібно більше позитиву", – розповів охоронець Роман.

Більшість декорацій використовували з минулих років, а деякі локації нові.

"Вони модернізовувалися, поліпшувалися, привели їх до того естетичного вигляду, який вони зараз й мають", – розповіла директорка Департаменту культури Полтавської міської ради Олена Ромас.

 Окрім, театральної площі святкові фотозони розташовані також й на Соборному майдані. А якщо Вам такі фотозони до вподоби, то аби сфотографуватися у вас є час до 4 травня.