Дорогу на вулиці Графа Фон Гарнієра не ремонтують вже понад 10 років

15 березня 2021 0
Жителі вулиці Графа фон Гарнієра, нарікають на те, що останні десять років замість асфальтного покриття на проїжджій частині тільки ями та вибоїни. Місцеві торік зверталися в управління житлово-комунального господарства, проте ситуація не змінилася.

Обабіч вулиці Графа Фон Гарнієра розміщені з сотню житлових будинків. Місцеві жителі щодня їздять та ходять цією дорогою. Кажуть, що останній десяток років проїжджа частина не ремонтується.

"Кожний день мінімум один-два рази в день проїжджаю машиною. Кожної весни та осені змінюємо в машині деталі, підвіски й так далі. Те, що ми самі тут насипаємо, наприклад, виносимо щебінь, якусь цеглу, щоб більш-менш спланувати дорогу, то його все дощем зносить, дорога не тримається", – розповів місцевий житель Сергій Суханов.

– Ніхто нічого тут не робив, – поскаржився місцевий житель Володимир Антонов.

– Це вже скільки років? – запитали ми.

– Років 15. А що ж хорошого, якщо ями на дорозі? Коли ходимо, то можемо обійти, а якщо на авто, то важко. А так, що робити? Обходимо, – додав місцевий житель, Володимир Антонов.

Мешканці звертались в управління житлово-комунального господарства ще торік, проте тоді не знайшлися кошти для капітального ремонту вулиці. Поточний ремонт за цей час також не виконали.

"На сьогодні ми ще не сформували до кінця перелік тих вулиць, що потребують ремонту, які ми будемо робити, бо ще не дозволяють погодні умови. Як тільки налагодяться погодні умови будемо знову робити перелік доріг, але починаючи із центральних вулиць, які більш проїзні, де є громадський транспорт, а потім будемо робити інші вулиці", – розповів Костянтин Малько, заступник начальника управління ЖКГ.

Також в управлінні ще поки що не знають, який саме ремонт необхідний для вулиці Графа фон Гарнієра, поточний чи все-таки капітальний. Все буде залежати від фінансування та від стану покриття.

Марина Голега, Ярослав Журавльов, PTV Полтавське Телебачення