На війні загинули двоє бійців із Полтавщини Ігор Старков та Владислав Литвин

03 жовтня 2022 0
Яніна Климань
Під час бойових дій загинули двоє жителів Полтавщини Ігор Старков та Владислав Литвин.

На війні загинули двоє жителів Полтавської області.

1 жовтня поблизу населеного пункту Времівка Волноваського району Донецької області під час артилерійського обстрілу загинув житель села Новоселівка Ігор Володимирович Старков. Повідомили у Другому відділі Кременчуцького Ртцк Та Сп.

Як тільки почалася війна, він добровольцем пішов захищати країну від окупантів. 23 березня Ігор був призваний за мобілізацією. Службу проходив у військовій частині А2896 на посаді старшого радіотелефоніста відділення зв’язку взводу управління 1 мінометної батареї.

У бійця залишилася мама, дружина, двоє діток та сестри.

4 жовтня о 11:00 біля пам’ятника Захисникам України у місті Глобине (скульптурне зображення святого Архистратига Михаїла, вул. Центральна) відбудеться прощання.

О 11:30 відбудеться панахида за загиблим воїном у Свято-Михайлівському храмі, повідомили у Глобинській територіальній громаді.

На знак скорботи за воїном, 4 жовтня у Глобинській громаді оголосили День жалоби. У цей день на території громади приспустять Державний Прапор України на адміністративних будівлях, будинках і спорудах комунальної власності, а також скасують усі святково-розважальні заходи. На час церемонії рух по вулицях Травнева та Центральна буде обмежений.

29 вересня під час бойових дій загинув Владислав Андрійович Литвин.

Як повідомили у Заводській громаді, чоловік народився  6 березня 1988 року в місті Заводське Миргородського району. Закінчив Заводську ЗОШ №1 та ПТУ №32.

Поховання відбудеться 4 жовтня о 12:00 на кладовищі у Заводському.

У загиблого залишилися мати, батько, син, брат та сестра.