Десять жінок, які борються з онкологією, долучилися до благодійного фотопроєкту

01 березня 2021 0
Для жінок, які борються з онкологією створили благодійний фотопроєкт. Жінкам створили образ та провели фотосесію. Готові фото організатори проєкту опублікують у соціальних мережах.

Десять жінок різного віку, які борються або вже побороли онкологію, стали учасницями благодійного проєкту "Навчи мене жити".

"Це вже третій наш щорічний проєкт. До речі, його ми присвячуємо нашій учасниці Олі Калюжній, якої, на жаль, з нами вже немає. Й цей, третій проєкт, в честь та пам'ять їй", – повідомила організаторка проєкту Анна Бойко.

Учасницям проєкту створили образ, зробили зачіску та макіяж.

"Деякі жінки фарбували та робили зачіски сьогодні вперше, то звичайно вони в захваті й постійно милуються собою в дзеркалі", – сказала співорганізаторка проєкту Юлія Борисенко.

"Емоції вже гарні, настрій чудовий. Від проєкту очікую те, що я відкрию себе з іншої сторони. Бо для мене вже три роки не зовсім легкі", – сказала учасниця проєкту Аліна Чередніченко. 

Жінок шукали у соціальних мережах. Кастингу не було, брали всіх, хто хотів долучитися.

"Я вже не один рік борюся з онкологією, але не втрачаю надії. І хочу, щоб людина, коли зіткнулася з такою проблемою не втрачала сил, а щоб вона боролася за своє життя", – розповіла учасниця проєкту Людмила Прохорова

Після створення образу на учасниць чекала фотосесія.

"Сьогодні мені все сподобалося, тому що такі емоції я отримувала вперше після пройдених 16 хіміотерапій, операцій й 17 опромінень. Вирішила долучитися, щоб показати жінкам, що можна й в такому діагнозі отримувати позитивні емоції", – розповіла учасниця проєкту Наталія Михайліченко.

Готові фото організатори проєкту опублікують у соціальних мережах.

Анастасія Гонтаренко, Максим Страшко, PTV Полтавське Телебачення