Жителька села Горбанівки звинувачує сусіда в отруєнні собаки

12 серпня 2021 0
У селі Горбанівка між сусідами трапляються постійні конфлікти. Наразі жінка звинувачує односельця в отруєнні собаки. Однак, жодних доказів, що це зробив саме цей чоловік немає.


У Горбанівці конфлікт між сусідами. Собаку та цуценят Олени Лазоренко отруїли. Жінка впевнена, що це зробив її сусід. Нібито через те, що чоловік має неприязнь до сусідки.

"Я чула, як він вночі встав, я впевнена, що це був точно він. Бо він ходив у нас тут в провулку. Він підійшов у куток нового дому й до нас щось полетіло. На це зреагували й собаки", – сказала власниця собаки Олена Лазоренко.

Жінка відразу відвезла собаку до ветеринарної клініки. Адже у тварини було блювотиння з кров’ю.

"При огляді блювотних мас було виявлено пучок ниток довжиною 30 сантиметрів та діаметром п’ять сантиметрів. Всередині були металеві вставки. При УЗД було виявлено ознаки гастриту", – повідомила лікарка-ветеринар Євгенія Кузніцова.

Мешкає чоловік в сусідньому будинку. Але двері креспондентам не відчинили.

Жінка стосовно цього приводу зверталася до поліції, однак чоловік свою провину заперечує.

"До поліції звернулися з приводу конфлікту із сусідом під час, якого чоловік начебто погрожував її тварин. А одна з тварин виявляла ознаки отруєння. Однак, під час опрацювання інформації поліції стало відомо, що конфлікти між сусідами тривають давно", – розповіла речниця Нацполіції Полтавщини Поліна Ларіна.

Однак, правопорушення у діях немає, адже всіх необхідних доказів, що саме цей сусід отруїв собаку немає. У такому випадку поліціянти радять сусідам знайти спільну мову, щоб завершити постійні конфлікти.