У перукарні в Полтаві зафіксували низку карантинних порушень

23 січня 2022 0
Олена Кулага
Інспектори склали адмінпротокол за порушення карантинних обмежень у полтавській перукарні "Мерілін".

22 січня мобільні групи у складі інспекторів Головного управління Держпродспоживслужби та правоохоронних органів Полтавської області, перевірили заклади громадського харчування, магазини  непродовольчих товарів, перукарні, салони краси, та інші об’єкти.

Як повідомила пресслужба Головного управління Держпродспоживслужби в Полтавській області, під час перевірки у перукарні "Мерілін", комісія зафіксувала порушення карантинних обмежень, а саме: 

  • у салоні не проводять температурний скринінг перед початком робочого дня, не має журналу фіксації температури тіла працівників; 
  • у санвузлі перукарні відсутнє рідке мило, антисептик, одноразові рушники та туалетний папір; 
  • під час рейду до салону увійшов відвідувач без маски, йому перукарі зауваження не зробили; 
  • відсутня інформація про небезпеку захворювання на COVID-19 і про необхідність дотримуватися елементарних протиепідемічних заходів.

Інспектори склали протокол про адміністративне правопорушення. Матеріали передадуть до суду.

Крім того, мобільні групи проінспектували заклади громадського харчування "Магнум",  кафе "New York Street Pizza" і "Burger club". Також, перевірила п'ять об'єктів у торговельному центрі "Універсам", а саме: магазин  одягу  та білизни "Лік",  "Мобістайл", "Оптика Зір", а також студію краси "KL". У цих закладах порушень не виявили.

фото: ГУ Держпродспоживслужба Полтавської області