На перехресті Серьогіна та Комарова щодня аварії: чому там немає світлофора

10 червня 2021 0
На перехресті вулиць Серьогіна та Комарова ледь не щодня трапляються аварії. Ділянка небезпечна, але ні знаків, ні світлофора – немає. Чи з'явиться регулювальник на цьому – дивіться далі.


Перехрестя вулиць Серьогіна та Комарова, тут ледь не щодня трапляються аварії, але світлофора тут немає. Лише за останній тиждень тут сталося три аварії. А ось там, де регулювальник не потрібен він є, і стоїть без діла. На аварійному ж перехресті не вистачає також знаків.

"Потрібно встановити знак перетин з другорядною дорогою, а також кілька знаків стоп. Наприклад, тільки-но я їхав зі сторони траси по вулиці Комарова, тут утворюється сліпа зона. Коли я під'їжджав, автівки побачив в останній момент", – вважає інструктор з водіння Євгеній Горяжко.

А ось люди вважають, що лише знаки не допоможуть.

"Тут потрібен світлофор, можливо, не завжди, а лише в піковий період вечері та зранку. Але він потрібний".

"Обов'язково потрібен, бо тут дуже жвава дорога".
"Напевно водії на знаки увагу не звертають, то може краще світлофор на нього краще дивляться".

 "Звичайно потрібен, бо без нього тут ніяк, подивіться, як машини постійно літають".


На це аварійне перехрестя планують перенести світлофор із вулиці Сакко.
"Ухвалене рішення частково встановити знаки, тому що їх там немає. Якщо в подальшому встановленні знаки не допоможуть, то будемо розглядати питання перенесення з вулиці Сакко на цей ділянок, який більш аварійний", – розповів заступник міського голови з питань ЖКГ Євген Ричка.

На подібному аварійному перехресті вулиць Героїв АТО та Федора Матвієнка на початку цього року світлофор встановили. Однак перед цим місцеві жителі обійшли всі кабінети чиновників, і чекали на регулювальник кілька років.