Депутату Полтавської міськради повідомили про підозру в одержанні неправомірної вигоди. ОНОВЛЕНО

03 вересня 2021 0
Ольга Семенко
Полтавському депутату, якого затримали на одержанні 5 000 доларів США неправомірної вигоди, повідомили про підозру.

Станом на 3 вересня депутату Полтавської міської ради та начальнику одного з управлінь міськради повідомили про підозру в одержанні неправомірної вигоди. Про це повідомили у пресслужбі Полтавської обласної прокуратури.

Нагадаємо, 2 вересня депутата Полтавської міської ради та начальника одного з управлінь міськради викрили на одержанні неправомірної вигоди. Про це повідомила пресслужба Офісу Генерального прокурора.

За даними слідства, посадовці вимагали у громадянина 5 000 доларів США за видачу паспорта фасаду об’єкта нерухомості, розташованого в центрі Полтави, та непритягнення його до відповідальності за проведення реконструкції будівлі.

Після одержання останньої частини неправомірної вигоди – 3 000 доларів США – депутата затримали. Вирішують питання про повідомлення обом фігурантам про підозру та обрання запобіжних заходів. Тривають невідкладні слідчі дії.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні за ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України здійснює Полтавське райуправління поліції Головного управління Національної поліції в Полтавській області за оперативного супроводу Управління Служби безпеки України в Полтавській області.

Нагадаємо, у Полтавській міськраді відбулися обшуки.


фото: пресслужба ГУ НП у Полтавській області