У Полтаві на стадіоні Ворскла імені Бутовського відбувся благодійний матч

20 липня 2024 0

У Полтаві на стадіоні Ворскла імені Бутовського відбувся благодійний матч між «Друзями Ворскли» та «Збірною українських артистів».

Усі зібрані завдяки проведенню гри кошти спрямують на реабілітацію трьох ветеранів, які після тяжких поранень потребують реабілітації, а саме: Назара Кравченко, Миколи Зинюхи та Юрія Груніча.
 
Команда друзів Ворскли вийшла на поле у складі легенд клубу, а також представників Полтавської ОВА, зокрема, Володимир Когут заступник начальника Полтавської ОВА, Богдан Корольчук, перший заступник начальника Полтавської ОВА та представники силових структур.


 
До команди збірної артистів увійшли, зокрема, Василь Сачко, Олександр Господинов, Костянтин Косинський, Арам Арзумян, коміки Петро Бампер і Сус тощо. А тренував команду гостей легендарний В’ячеслав Грозний.
  
В основний час команди зіграли з рахунком 3:3. Після серії післяматчевих пенальті маємо результат 9:8. на користь команди «Друзів Ворскли».
 
Заходи безпеки дозволили бути присутніми 2800 вболівальникам, попри спеку більшість місць були викуплені.
 
Під час матчу вдалося зібрати 100 тисяч гривень, також компанія мільтимаркетів “Аврора” додала ще 500 тисяч гривень. Тож загалом це 600 тисяч гривень на реабілітацію тяжко поранених ветеранів ЗСУ.