У Полтаві виставили на продаж два комунальні приміщення

30 червня 2021 0
Ольга Семенко
На електронному аукціоні планують продати комунальні приміщення на Половках та на вул. Раїси Кириченко.

У Полтаві виставили на продаж два комунальні приміщення – на вул. Раїси Кириченко, 25д та на вул. Половки, 68. Відповідні оголошення опублікували на сайті Полтавської міської ради.

Нежитлові приміщення на вул. Раїси Кириченко складають 13/20 часток об’єкта, це вбудовані приміщення в одноповерховій будівлі. Їхня площа – 24,5 кв. м. Вхід до приміщень окремий зі сторони головного фасаду будівлі на вул. Новий Базар. У нежитловому приміщенні складу стеля та стіни – пофарбовані масляною фарбою, підлога – дерев'яна. Спостерігається відпадання тинькування стін. З інженерних комунікацій – електрика. Функціональне використання та умови користування покупець визначає самостійно.

Стартова ціна об’єкта (без урахування ПДВ) – 110 348 грн.

Нежитлові приміщення загальною площею 48,6 кв. м на вул. Половки, 68 складають 6/1250 часток об’єкта. Це вбудоване нежитлове приміщення складського призначення із наявним окремим входом/ виходом, яке займає частину одноповерхової будівлі. В приміщенні водо, газопостачання відсутнє. Фізичний стан об'єкту оцінки є задовільним, але підводка електричної мережі потребує відновлення та ремонту. Функціональне використання та умови користування – покупець визначає самостійно.

Стартова ціна об’єкта (без урахування ПДВ) – 134 900 грн.