Поранив з пістолета, видавлював очі та намагався розірвати рота: у Полтаві чоловік напав на неповнолітніх

09 листопада 2021 0
У мікрорайоні Алмазний дорослий чоловік поранив з пістолета неповнолітніх. Хлопці отримали кульові поранення в грудну клітину, спину, руку та шию. Поліціянти відкрили кримінальне провадження, але нападника досі не знайшли.






Вогнепальні рани у тілі та побиті обличчя. У Полтаві на двох неповнолітніх хлопців напав чоловік. Спочатку він вистрелив в одного, а потім в іншого юнака.

"Ми проводили дівчину. З п'ятого поверху почали світити лазарем, нам в обличчя. Нам це не сподобалося. Він сказав, що вийде до нас поговорити. Цей мужик йде сюди дістає револьвер і починає у мене стріляти. Він заліз зверху почав бити, видавлювати око та рвати рот. У мене все в роті порвано", – розповів потерпілий Артур Смирнов.

Іншому потерпілому Євгену вистрелили в шию, хлопець врятувався дивом.

"Він, скоріше за все, був напідпитку. Йому було точно за 35 років, він грузин або кавказець. Не нашої національності. Він був агресивно налаштований, одразу почав стріляти, не розмовляв з нами", – сказав потерпілий Євгеній Ловягін.

Конфлікт між неповнолітніми та дорослим чоловіком стався на цьому місці на вулиці Юрія Кондратюка будинок 7. Хлопці розповіли, що дорослий чоловік вийшов з першого під'їзду.

Мешканці будинку кажуть, що чули як поверхами ходили поліціянти. Але правоохоронцям дверей не відчиняли.

"Поліція до мене стукала у двері. Я думав, що це якісь розбійники. Ми всю ніч не спали, приїхала ціла бригада у формі. І коли вони зрозуміли, що мають справу з пенсіонером, вони від мене відстали", – сказав мешканець будинку Олег Зігмунд.

"Було, але я нічого не чула. Я якраз випила ліки. Мені сусідка казала, що щось було. Але що було, незрозуміло. Я просто не знаю хто тут, що тут. Живуть люди, зажди тихо спокійно, ніколи ні бійок немає, ні галасу", – розповіла мешканка будинку Марія Якименко.

Мати одного з потерпілих нарікає на роботу поліціянтів, та вважає, що винного мали б вже затримати, але цього досі не сталося.

"Я в шоку від того, що відбувається на вулицях нашого міста. Особливо занепокоєна бездіяльністю поліції. Мій син вказав на під'їзд з якого вишли нападники, і балкон, з якого погрожували хлопцям. Але станом на сьогодні 9 листопада 2021 цих людей досі не затримали", – прокоментувала Олена Ільченко, мама одного з потерпілих.

"На даний час слідчими прокуратури розпочато кримінальне провадження. Призначені слідчі дії. Поліція встановлює особи правопорушників і вразі їх встановлення буде прийнято процесуально законне рішення", – повідомив інспектор з комунікацій Полтавського районного управління Василь Зуб.

У поліції повідомили, що кримінальне провадження відкрили у справі умисне заподіяння тілесних ушкоджень, однак нападника не встановили.