Головою Подільської райради обрали депутата від "ОПЗЖ"

16 грудня 2020 0
Вікторія Бондаренко
На сесії обрали керівництво Подільської районної у Полтаві ради. Головою обрали Сергія Білоконя від політичної партії "Опозиційна платформа – за життя", заступником — Сергія Бойка від політичної партії "За майбутнє".

16 грудня о 10:00 на сесії Подільської районної у Полтаві ради обрали керівництво райради.

Головою райради обрали Сергія Білоконя від політичної партії "Опозиційна платформа – за життя", його заступником — Сергія Бойка від політичної партії "За майбутнє".

Загалом депутатів Подільської райради 34, на засіданні присутні 18, всі вони одноголосно підтримали кандидатуру Сергія Білоконя на посаду голови Подільської райради Полтави.

Сергія Бойка також підтримали 18 з 18 депутатів.

Очільник "Партії простих людей" Сергій Каплін на своїй сторінці у Фейсбуці повідомив про викрадення двох депутатів від його партії.

"Рано вранці групою нами вже встановлених осіб, які належать до команди незаконно обраного міського голови Мамая, приїхали і викрали двох депутатів від "Партії простих людей". Почали погрожувати, бити. Потім насильно доставили на сесію районної ради", — сказав Каплін на відео.

Речник Головного управління Нацполіції Полтавщини Юрій Сулаєв прокоментував ситуацію так: "Поліція перевіряє інформацію, викладену в соціальних мережах".