Техніка Apple актуальна у 2024 році: як створити власну екосистему

20 серпня 2024 0

Сьогодні важко знайти виробника, який би випускав лише один тип електронних гаджетів. Для максимального охоплення покупців компанії намагаються просувати власні екосистеми пристроїв. Найяскравіший приклад – техніка Apple. В інтернет-магазині офіційного дилера Apple в Україні https://www.ctrs.com.ua/brands/apple/ можна замовити оригінальні:

  • смартфони Apple – iPhone;

  • планшети iPad;

  • ноутбуки MacBook Air або MacBook Pro;

  • моноблоки iMac – повноцінні персональні комп’ютери з відмінними технічними характеристиками;

  • смарт-годинники Apple Watch.

Крім того інтернет-магазин за посиланням вище пропонує легендарні та стильні бездротові навушники Apple AirPods, приставки для Apple TV, оригінальні аксесуари та інноваційні пошукові AirTag, які можуть з’єднуватися з технікою Apple через Bluetooth, Wi-Fi і навіть стільниковий зв’язок.

Як створити власну екосистему Apple

Без сумнівів техніка Apple належить до преміального сегмента. Але компанія намагається запропонувати рішення майже для всіх категорій покупців. Це одна з причин попиту на продукти Apple. Перед покупцем завжди відкривається вибір – купувати останнє покоління тих самих iPhone чи iPad, які дійсно коштують недешево, чи зупинитися на техніці попередніх поколінь, котра помітно втратила у вартості, проте все ще лишається актуальною і трендовою.

AD_4nXdTk1zdoAinTaE0jKT3zicSNhcuWq-LrH4Pcp2MNw7hFf-ArqKh7IbGZP-LeOCLfR8MRjuPQUAmIR88mPTPDIq2Xnbo70p9PBTwd85b6GicEMp7zSmuSZj4NIDYyZdQwEe_CWk8GEID_w8risCkZPSk5A.png

iPhone – потужні смартфони від Apple

Нинішній флагман Apple – iPhone 15 Pro Max. Це один з найпотужніших смартфонів у світі. Його купують завдяки продуктивному процесору та камерам, що здатні робити світлини професійної студійної якості. Втім, якщо ви не готові купувати смартфон, що коштує понад 50 тисяч гривень, Apple пропонує й більш доступні варіанти:

  • iPhone 11 – тонкий та стильний телефон 2019 року, але попри це він все ще без проблем впорається з більшістю додатків та ігор. Його ціна нині менша за 20 тисяч гривень;

  • iPhone 12 – один з найпопулярніших смартфонів Apple 2020 року, що також має чудові технічні характеристики навіть з точки зору покупця у 2024 році;

  • iPhone 13 – на сьогодні один з найпопулярніших смартфонів у світі. Саме завдяки різкому зниженню ціни на тлі появи нових флагманів, 13 покоління Айфон впевнено лідирує в рейтингах.

Зовсім скоро в продажі з’явиться цьогорічний флагман – нова лінійка Apple iPhone 16. А це автоматично призводить до зниження цін на пристрої iPhone 14 і iPhone 15.

Планшети та ноутбуки Apple

За твердженнями багатьох професіоналів, саме Айпад є найкращим планшетом для роботи, творчості, розваг. У цьому році ми стали свідками появи нових iPad Air M2 та iPad Pro M4 2024 з OLED екраном. Зрозуміло, що новинки від Apple коштують недешево. Але є й альтернатива. Планшет iPad 9 від Apple 2021 року коштує набагато дешевше. Він досі є потужним універсальним пристроєм з підтримкою Apple Pencil для роботи, малювання, навчання тощо.

Це ж саме можна сказати й про інші пристрої з логотипом Apple. Наприклад, якщо шукаєте потужний та універсальний ноутбук, можна купити найдорожчий нині Apple MacBook Pro 16 M3 Max. Його технічні характеристики – неймовірні. Але й ціна перевищує 200 тисяч гривень. В то й же час неабиякий попит має відносно недорогий Apple MacBook Air M1 2020 року. Це ультратонкий лептоп, що важить лише 1,3 кг. А продуктивності процесора цілком вистачить для більшості задач – від перегляду відео, до “важких” ігор чи графічних редакторів.