У Полтаві першим у 2022 році народився хлопчик

03 січня 2022 0
Вже четвертий рік поспіль у Полтаві першим народжується хлопчик. У святкову ніч у першому пологовому будинку з’явилося п’ятеро малюків. Два хлопчики й три дівчинки.





Першим на Новий рік у Полтаві народився хлопчик. Загалом у святкову ніч у першому пологовому будинку з’явилося на світ п’ятеро малюків. Два хлопчики й три дівчинки.

"Все було природно і я вважаю, що в цьому плані не потрібно, щось робити. Станом на зараз в нас народилося 15 полтавців, з них сім хлопчиків та вісім дівчаток", – повідомила медична директорка КП "Міській клінічний пологовий будинок" Олена Коротич.

Біля приймальних відділень порожнього, матусі зі своїми малюками ще чекають моменту, коли зможуть вперше разом поїхати додому.

Виписувати тих, хто народився у новорічну ніч, з пологових відділень Полтави, будуть завтра – 4 січня.

Першим у новорічну ніч народжується хлопчик вже четвертий рік поспіль.

"Хлопчик чи дівчинка народилися у новорічну ніч неважливо. З погляду астрології рік буде значущим для дітей загалом. Можна очікувати нових рішень у сфері життя наших дітей. Спостерігатиметься кульмінація переходу у медичній сфері", – зазначила астрологиня Анастасія Пирогова.

Через це рік обіцяє бути насиченим на позитивні зміни.

"Чудовий час для подорожей, а рік буде рясний крайнощами, але будуть реальні можливості змінити своє життя. Дорогу здолає той, хто йде, тому це час рішучих дій", – додала Анастасія Пирогова.

Крім того, для тих, хто мріє про вагітність цей рік може стати вирішальним.