На території школи №33 спиляли три дерева, місцеві говорять, що рослини мали здоровий вигляд

11 лютого 2021 0
У мікрорайоні Сади-1 спиляли кілька великих та здорових на вигляд дерев. Комісія від управління ЖКГ визнала рослини аварійними та надала ордер на їх видалення.

Поблизу школи №33 спиляли кілька дерев. Місцеві кажуть, що рослини були прикрасою вулиці та мали здоровий вигляд.

"Тут в нас зростало досить велике дерево. Воно було здорове, гарне, росло тут понад 20 років. Гілки не падали, тобто воно не було аварійне, й вчора зранку його почали спилювати. Чому спилюють саме ці здорові дерева, я не розумію", – сказала місцева жителька Анастасія Старк.

Дерева росли на території школи № 33. У закладі повідомили, що дерева могли б впасти на перехожих.

"Дуже велике дерево впало на огорожу. Ми викликали комісію саме для нього й вони обстежили всі дерева. Сказали, що в нас дуже запущена територія і дуже запущені всі дерева", – розказала завідувачка господарства школи №33 Наталя Свіденцова. 

Всього на території школи мають спиляти 21 дерево.

"До нас звернулася школа з проханням видалити там дерева. Після чого туди виїхала комісія разом з екологом і нашими представниками. Було складено акт обстеження й визнано, що дерева є аварійними й потребують видалення. Надавався ордер на 21 деревину", – розповів заступник начальника управління житлово-комунального господарства Костянтин Малько. 

Усього в Полтаві цьогоріч запланували спиляти 850 дерев.

Анастасія Абаніна, Олександра Шилова, Станіслав Авдєєв, PTV Полтавське Телебачення