В Україні створили платформу для збору оголошень про необхідну допомогу

01 червня 2022 0
Яніна Климань
Створили платформу для збору оголошень про необхідну продукцію, яка потрібна Україні під час війни.

Із початку війни Європейська Бізнес Асоціація трансформувала під потреби війни свій онлайн-центр – Second Chance Bank (Банк Другий Шанс для речей, що були у користуванні).

Наразі цю платформу (https://eba.com.ua/second-chance-bank/) адаптували під збір оголошень про необхідну продукцію (засоби захисту, ліки, продукти, техніку, одяг, засоби гігієни та дезінфекції тощо), яка потрібна країні (армії, медикам, територіальній обороні, населенню тощо) під час війни.

На платформі вже опублікували близько 100 потреб. Їх можна посортувати за категоріями, областями та органами влади для швидкого пошуку. Кожна потреба містить детальну інформацію про необхідну продукцію, бажану кількість та контактні дані відповідальних осіб, з якими можна зв’язатися безпосередньо для уточнення деталей.

Також там містяться пропозиції – оголошення з інформацією про допомогу, яку бізнес готовий надати під час війни іншому бізнесу, населенню, представникам державної влади. Всі пропозиції можна відсортувати за місцезнаходженням і категоріями. Про це повідомили у пресслужбі Полтавської обласної військової адміністрації.

Якщо ви бажаєте розмістити пропозицію або потребу на майданчику Second Chance Bank, це можна зробити самостійно, натиснувши на кнопку «Створити оголошення» та вчиняючи кроки згідно з підказками, або можете надіслати відповідну інформацію на email: [email protected] та отримати допомогу в створенні оголошення.