На Подолі у зливовому каналі знайшли тіло людини без голови

16 червня 2021 0
15 червня в мікрорайоні Поділ в зливовому каналі знайшли рештки людини. Тіло належить чоловіку, якого поліціянти шукали ще з жовтня 2020 року. Наразі всі деталі з'ясовують слідчі.

На провулку Рибальський у зливовому каналі дістали рештки людини, яку розшукували дев'ять місяців. Чоловіку 72 роки. Від тіла залишився лише тулуб та голова. Знайшли останки комунальники, які приїхали розчищати канал.

"Помітили вчора в 14.30 на цьому місці біля дерева. Я побачив сорочку, тобто верхній одяг. Я почав діставати й зрозумів, що це рештки людські чи тваринні. Відразу не було зрозуміло, бо була відсутня голова", – розповів комунальник Богдан Гончаренко.

Чоловік зник ще восени після сварки зі своєю дочкою, говорять місцеві жителі.

"У них був скандал й вона його вигнала. Він пішов, а вчора його вже тут знайшли. А тут взагалі ніхто нічого не помічав, бо ні запаху не було, нічого такого. Дізнатися, що там хтось був – нереально", – розповів місцевий житель Максим Шевченко.

Проживав чоловік за 500 метрів від цієї зливової каналізації. Двері квартири, де жив загиблий, ніхто не відкрив. А ось сусід розповів, що чоловіка поховали, нібито, ще у квітні.

"Точно у квітні він виходив. Ми з ним поговорили й він пішов на роботу. Він помер місяці два тому. Він п’яницею був, хоч про мертвих нічого такого не говорять, але пив він добре", – розповів сусід Микола Миколайович.

Поліціянтам родичі чоловіка підтвердили, що рештки людини дійсно належать зниклому.

"Були проведені заходи, які підтвердили, що рештки тіла належать місцевому жителю 1949 року народження, який розшукувався поліцією, як безвісти зникла особа. Це було ще в жовтні 2020 року", – повідомив речник Національної поліції Юрій Сулаєв.

Востаннє розчищення каналу в цьому місці комунальники проводили восени, тож скільки часу людські рештки лежали у дворі багатоквартирного будинку наразі з’ясовують слідчі.