Сутичка біля МакДональдзу в Полтаві: чоловіку повідомили про підозру

20 січня 2024 0
Яніна Климань
У Полтаві біля МакДрайву сталася суперечка між чоловіками, один з них побив та наїжджав автомобілем на іншого.

Поліція вручила підозру у хуліганстві водієві автомобіля, який у 18 листопада 2023 року влаштував сутичку біля ресторану МакДональдзу.

Автомобіль "Hyundai Palisade" намагався "влитися" в потік транспортних засобів, що утворили чергу біля МакДрайва (McDrive). Однак проїхати поза чергою позашляховика завадив "Volkswagen Golf". Чоловік, який перебував за кермом Hyundai, вдарив водія легковика в обличчя.

Коли водій "Volkswagen" вийшов з машини та викликав телефоном поліцію, порушник намагався втекти  та почав наїжджати автомобілем на чоловіка, який в цей час стояв перед капотом та намагався його зупинити.

Встановили особу порушника, який залишив місце пригоди. Ним виявився 63-річний житель іншої області. Про це повідомили у Головному управлінні Нацполіції Полтавщини.

Водій "Volkswagen" отримав легкі тілесні ушкодження. Також встановили, що порушник завдав пораненому і матеріальну шкоду.

Водієві Hyundai повідомили про підозру у хуліганстві.  Санкція ч. 1 ст. 296 Кримінального кодексу України передбачає покарання: штраф – від 17 тисяч до 34 тисяч гривень або арешт на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до п'яти років.

Фото: ГУ Нацполіції Полтавщини