На ямковий ремонт доріг у Полтаві спрямували близько 42 мільйонів гривень

09 березня 2021 0
У деяких районах міста після зими на дорогах утворилися ями. Цьогоріч спрямували близько 42 мільйони гривень на поточний ремонт доріг. Наразі ремонтні роботи проводять на вулиці Кагамлика, Зіньківській та Маршала Бірюзова.

У деяких районах міста після зими на дорогах утворилися ями. Це – вулиця Пушкіна.

Тут частину дорожнього покриття вирізали, це створює незручності для водіїв. Адже з однієї сторони яма, а з іншої – припарковані автівки.

"Дороги немає, але лише одне направлення. Намагаєшся просто тихенько їхати і все. Більше нічого не зробиш", – сказав водій Юрій Білька 

"Тут без коментарів, тут всі у кого є очі бачать стан дороги. Але не звикати, дороги в нас всі такі й тому нормально, поки є де об'їжджати", – розповів водій Дмитро.

А це – дорога на вулиці Халтуріна, через ями, деякі водії залишаються без коліс.

"Це дорога? Ні, це складно назвати дорогою. Я тут вже двічі відвозив колеса на шиномонтаж. Бо тут такі ями, що їх просто не об'їдеш, а в час пік іншого шляху немає", – розповів таксист Сергій.

У мікрорайоні Левада ситуація не краща. Посередині дороги велика яма, яку теж важко об'їхати.

"Неможливо їздити, особливо, якщо виїжджати за місто – це просто жах. Я роблю такі маневри, що це може бути навіть небезпечно і якщо думати про правила, то ми такі маневри робимо, що можна когось догнати або хтось дожене тебе", — розповіла водійка Крістіна Яценко.

"Дороги? Це дуже смішно. Левада це жах, кожен рік ми тут їздимо й постійно жах. Доведеться маневрувати, як вийде", – розповів водій Анатолій.

Цьогоріч спрямували близько 42 мільйони гривень на поточний ремонт доріг.

"Ямковий ремонт буде проводитись на вулицях, які будуть цього потребувати. Загалом, саме ті дороги, які є центральними. У тих місцях, де найбільші ями та великий трафік. На центральних вулицях робити ремонт й будемо. Але все це робиться з холодного асфальту", – повідомив начальник управління житлово-комунального господарства міста Сергій Сінельнік.

Наразі ремонтні роботи проводять на вулиці Кагамлика, Зіньківській та Маршала Бірюзова. Далі в планах вулиці Пушкіна, Івана Мазепи, проспект Миколи Вавілова та Миру.

Анастасія Гонтаренко, Максим Страшко, PTV Полтавське Телебачення