Під Полтавою на річці перекинувся човен з працівниками Полтавської ОДА. ОНОВЛЕНО

12 квітня 2021 0
Тетяна Наказненко
Поблизу дамби під Полтавою перевернувся човен з трьома людьми, нікому не вдалося врятуватися. Поліціянти шукають очевидців події для встановлення обставин трагедії.

12 квітня близько 11:40 з річки дістали тіло третього чоловіка. За інформацією пресслужби Головного управління Нацполіції Полтавщини, всі загиблі – полтавці, віком 32, 35 та 37 років.  

Інформацію про подію внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст. 291 (Порушення чинних на транспорті правил, що убезпечують рух, якщо це спричинило загибель людей або інші тяжкі наслідки) Кримінального кодексу України. Триває слідство. 

Двоє з чоловіків працювали в управлінні інфраструктури та цифрової трансформації Полтавської обласної державної адміністрації, третій три роки був співробітником Департаменту інфраструктури та туризму ОДА. Про це повідомила пресслужба Полтавської ОДА.

Усіх, кому відома інформація, яка може допомогти у встановленні обставин події, просять повідомити до поліції за телефонами: (050) 033-72-52, (0532)51-02-14 або на електронну пошту: [email protected].

11 квітня близько 16:18 рятувальникам повідомили, що в селі Вакуленці під Полтавою поблизу дамби річки Ворскли перевернувся човен з людьми. 

За словами речника Головного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій у Полтавській області Віталія Шкаревського, станом на 18:15 тіла двох чоловіків витягли з водойми. Третього ще шукають.

На місці працюють рятувальники, медики, поліціянти.

Інформація доповнюється.

фото: https://t.me/pvp_0532