У Полтавській області сталися дві ДТП: водії в’їхали у металевий відбійник та електроопору

27 листопада 2022 0
Дар'я Жученя
У Миргородському районі за добу сталися дві дорожньо-транспортні пригоди.

Вранці 26 листопада по вулиці Яблуневій у селі Петрівці Миргородської тергромади водій автомобіля "ВАЗ 2107" не впорався з керуванням, наїхав на металевий дорожній відбійник і допустив перекидання авто у кюветі. Водій залишився неушкодженим. Про це повідомили у пресслужбі Головного управління Нацполіції Полтавщини.


Звернення про пошкодження металевого відбійника і перевернуте авто у кюветі надійшло на лінію "102" від місцевих жителів.

Поліціянт громади склав відносно водія адміністративний протокол за ст. 124 (Порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортного засобу та іншого майна) та виніс постанову за ч. 1 ст. 126 (Керування транспортним засобом особою, яка не має відповідних документів на право керування таким транспортним засобом).

26 листопада о 23:45 до відділення поліції №1 (м.Гадяч) Миргородського райвідділу поліції місцеві жителі повідомили про ще одну дорожньо-транспортну пригоду.

У Гадячі, по вулиці Полтавській, автомобіль "Honda Accord", яким керував 22-річний місцевий житель, наїхав на електроопору, що призвело до знеструмлення вулиці.

У процесі оформлення матеріалів за фактом ДТП, поліціянти задокументували факт перебування чоловіка у стані алкогольного сп’яніння. Тест на приладі "Драгер" показав 1,17 проміле.

Водієві інспектори сектору реагування патрульної поліції міста Гадяч вручили постанову про вчинення правопорушення, передбаченого ст. 124 (Порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортного засобу та іншого майна) та склали відносно нього протокол за ч. 4 ст. 130 (Вживання алкоголю особою, яка керувала транспортним засобом, після дорожньо-транспортної пригоди за її участю) Кодексу України про адміністративні правопорушення.