У Полтаві виставили на продаж комунальні приміщення

05 липня 2021 0
Ольга Семенко
На електронному аукціоні планують продати комунальні приміщення в Полтаві, загальною вартістю майже 2,5 млн грн.

У Полтаві виставили на продаж комунальні приміщення за трьома адресами. Відповідні оголошення опублікували на сайті Полтавської міської ради.

Планують продати нежитлові приміщення на вул. Ціолковського, 53, загальною площею 56,0 кв. м.

Це вбудовані приміщення, що розташовані на першому поверсі в житловому п'ятиповерховому будинку. Об'єкт має окремий вхід. У нежитловому приміщенні стіни – цегла обкладена плиткою, покрівля – рулонна, перекриття – з/б плити. Внутрішні санітарно-технічні та електротехнічні пристрої в приміщенні наявні, опалення центральне. Приміщення має задовільний стан, потребує косметичного ремонту.

Стартова ціна для продажу на аукціоні без умов – 411 777,33 грн. Для продажу на аукціоні зі зниженням стартової ціни – 205 888,50 грн.

Другий об’єкт – нежитлові приміщення загальною площею 186,4 кв. м, що складає 7/20 часток об'єкта, на вул. Кучеренка, 9.

Об'єкт має окремий вхід зі сторони головного фасаду. Внутрішні санітарно-технічні та електротехнічні пристрої в об'єкту приватизації наявні. Приміщення має задовільний технічний стан.

Стартова ціна для продажу на аукціоні без умов – 1 514 127,00 грн. Для продажу на аукціоні зі зниженням стартової ціни – 757 063,50 грн.

Третій об’єкт – окремо розташована одноповерхова будівля загальною площею 145,5 кв. м на вул. Коряка Дмитра, 25. В окремих місцях спостерігається протікання даху, значні пошкодження інженерних мереж, покриття підлоги потребує капітального ремонту та заміни: прогини та просідання, зсув та відпадання цеглин, відпадіння тинькування перекриття, вікна та вхідні двері – дерев'яні. Стан ветхий, потребує відновлення та капітального ремонту стін, перекриття, внутрішнього оздоблення, комунікацій та інше.

Стартова ціна об'єкта для продажу на аукціоні без умов – 476 500,00 грн. Для продажу на аукціоні зі зниженням стартової ціни – 238 250,00 грн.