Рівень злочинності починає стрімко зростати. Час задуматися про безпеку!

18 листопада 2022 0
Відповідно до заяв Міністерства внутрішніх справ, з початком повномасштабного вторгнення Російської Федерації, рівень злочинності суттєво знизився. Це пов’язують з впровадженням комендантської години, посиленням патрулів та розгортанням блокпостів.

Втім, експерти та юристи запевняють - найближчим часом злочинність суттєво зросте. Не варто забувати про економічну кризу, яку викликала війна. Адже рівень безробіття та ціни значно зростають. Населення бідніє, а це завжди призводить до погіршення криміногенної ситуації.


У зв’язку з цим, охоронні компанії закликають українців задуматися про їхні послуги. До того ж роблять їх значно доступнішими. В Полтаві лідером з надання таких послуг населенню є охоронний холдинг “Антарес-2000”. Девіз цієї компанії: “Антарес-2000” - охорона доступна кожному!.


Свого слогана “Антарес” дотримується на 100%. Зараз компанія впроваджує дві вигідні акції, які допоможуть полтавцям та полтавкам захистити своє помешкання за вигідну ціну.



Перша з них дозволяє отримати цілих шість місяців охоронних послуг абсолютно безкоштовно. Акційний пакет включає приїзд групи швидкого реагування у разі спрацювання сигналізації та технічну підтримку встановленого у вашому помешканні охоронного обладнання). 


Акційна пропозиція діє для тих клієнтів, які хочуть змінити службу охорони та укласти договір з “Антарес-2000”. А ще, готові зробити передплату на шість місяців.


У другій акційній пропозиції теж йдеться про передплату. Компанія пропонує своїм клієнтам заплатити наперед, але отримати знижку. А саме, 5% за передплату на 6 місяців та 10% - за передплату на 12 місяців.


Охоронці “Антарес-2000”


Воєнний час - кризовий та важкий період. Але українці не були б українцями, якби не були готові піти на зустріч та підтримати один одного.


Закликаємо вас серйозно задуматися про охорону свого помешкання чи приміщення бізнесу. Адже безпека перш за все!