Нагородили переможців архітектурного конкурсу на спорудження у Полтаві пам’ятника Петлюрі

28 червня 2021 0
Тетяна Наказненко
Відбулася церемонія нагородження переможців відкритого архітектурного конкурсу на спорудження у Полтаві пам’ятника Симону Петлюрі.

28 червня нагородили переможців відкритого архітектурного конкурсу на спорудження в Полтаві пам’ятника українському державному, військовому та політичному діячу Симону Петлюрі.

Як повідомили у Департаменті інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Полтавської облдержадміністрації, почесними грамотами відзначили:

- скульптора Анатолія Куща, архітектора Сергія Швеця-Машкару та архітектора-початківця  Михайла Швеця-Машкару (за здобуття першої премії, автори конкурсного проєкту-переможця № 573197);

- скульптора Віктора Липовку, архітектора Андрія Данилейка (за здобуття другої премії, автори конкурсного проєкту-переможця № 202177);

- архітектора Наталію Башинську, скульптора Олексія Пергаменщика (за здобуття третьої премії, автори конкурсного проєкту-переможця № 123123).

Нагадаємо, конкурс розпочали 20 січня 2021 року. За результатами голосування, 1 червня журі визначило його переможців, а також конкурсний проєкт, рекомендований до втілення.