На неогородженому будівництві в шахту ліфту впав 15-річний хлопець

29 листопада 2021 0
На вихідних підліток зайшов в недобудову та отримав тяжкі тілесні ушкодження, впавши з висоти. Навколо будівництва немає паркану і єдиною перешкодою для хлопця був замок на дверях. Наразі поліція за даним фактом проводить перевірку.





Вихідними в недобудові на Параджанова стався нещасний випадок. Неповнолітній хлопець отримав тяжкі травми, впавши з висоти.

27 листопада ввечері до третього під'їзду цього будинку зайшов підліток, не побачивши шахту ліфту, впав у неї.

Об'єкт охороняє позмінно Володимир Шумейко. Чоловік не уявляє як підліток зміг потрапити всередину недобудови.

– Двері зачиняємо від під'їзду. Це наш обов'язок, – сказав охоронець об'єкту Володимир Шумейко.
– А як тоді він потрапив всередину?
– запитали.
– Я не знаю.

Навколо будівництва, де сталася трагедія, відсутній паркан чи огорожа. Тому, окрім замку на дверях,нічого не перешкоджає вільному доступу до новобудови.

"Будь-які будівельні роботи, земельні роботи, реконструкції та місця їх проведення повинні огороджуватись парканом або типовими щитами. Забудовник повинен власними силами забезпечувати охорону цих будівельних майданчиків", – додав завідувач сектору архітектурно-будівельного сектору Інспекції з контролю за благоустроєм міста Денис Павленко.

У будівельній компанії нещасний випадок не коментують.

"Я перший раз від вас це чую і я коментарів не даю. Дзвоніть в міську раду", – заявив представник компанії забудовника.

Будівлю на вулиці Степового Фронту зводять майже поблизу місця, де травмувалася дитина.Ситуація вкрай інша. Паркан та паспорт будинку на місці. Підійти на кілька метрів до об'єкта – неможливо.

Ще одне будівництво на цій вулиці відділено рекламними щитами та клаптиком паркану. А частина будівлі, що вже готова, є відкритою.

Наразі хлопчик перебуває в стаціонарному відділенні Дитячої міської клінічної лікарні.

"В суботу ввечері до нас був госпіталізований хлопчик в тяжкому стані. На даний час стан залишається стабільно-тяжкий. Він продовжує отримувати лікування в нашому закладі", – сказала заступниця директора КП "Дитяча міська клінічна лікарня" Юлія Карпова.

Поліція за даним фактом відкривати кримінальне провадження не буде.

"Вповноважена особа проводить відповідну перевірку, але вже від батьків надійшла письмова заява про те, що вони просять перевірку дану не проводити, оскільки їх син травмувався з власної необережності", – зазначив речник національної поліції області Василь Зуб.

Які ж саме травми у хлопчика та з якого поверху він впав ні медики, ні поліція не говорять.