Мальовничі схили та скандинавський лофт: чому варто обрати відпочинок саме в Опішні

22 липня 2022 0
Олександра Іоффе
Авторський огляд готельного комплексу OBRIY holiday village.

Відтепер Опішня не тільки культурний центр гончарства всеукраїнського рівня, але й ідеальне місце для вашого відпочинку. OBRIY holiday village – це вибір для молодих людей чи сімей з дітьми, які мріють про відпочинок у атмосфері мальовничої природи, неймовірних краєвидів (особливо під час сходу чи заходу сонця) та комфортного життєвого простору.

Незаймана природа, трав’яні лани та високі схили, а також свіже повітря – саме так виглядає оптимальне поєднання компонентів для справжніх поціновувачів якісного та корисного відпочинку.
У OBRIY holiday village створені всі умови для романтичного відпочинку, сімейного дозвілля та усамітненого релаксу.





На території комплексу, яка охороняється, на достатній відстані одне від одного, розміщено чотири будиночки та облаштовано комфортний прибудинковий простір з сучасними меблями та стильною оздобою.





Зауважимо, що через особливості розташування, дістатися до території готелю OBRIY holiday village можливо лише пішки. Адже сам готель розташований на схилах подалі від місцевої інфраструктури. Тож, ніщо не заважатиме вам насолоджуватись звуками природи та приємною тишею.
А своє авто можна буде лишити на паркінгу що охороняється за адресою: вул.Заливчого 71Б, у смт.Опішня.

На території готелю передбачено туристичні будиночки двох форматів:

Менший формат (будинки №1 і №2, 16м.кв.) має супер затишне планування, ліжко з ортопедичним матрацом, панорамне вікно, мінікухню та повноцінну ванну кімнату з душем. Також там облаштована власна тераса з двома шезлонгами.

А будиночки більшого формату (будинки №3 і №4, 26 м.кв.), передбачають додатковий простір, ліжко kingsize 180х200см або два односпальних ліжка, панорамне вікно, телевізор, мінікухню та просторішу ванну кімнату. В більшому будиночку можна відпочивати з дитиною без надання додаткового ліжка. А прибудинкова тераса оснащена лежаками і функціональним столиком зі стільчиками.




Попри максимальну наближеність до природи, на території готелю є Wi-Fi, а реєстрація та поселення відбувається безконтактним способом (за допомогою коду та ключ-карти). Кожен будиночок підключений до системи клімат-контролю.А отже, управляти температурою повітря та налаштовувати режим теплої підлоги можна на власний розсуд та згідно з власним відчуттям комфорту.

Для безпеки гостей загальні зони знаходяться під відеонаглядом. А пожежна сигналізація забезпечена двома окремими системами. Також у кожному будиночку є усі умови для самостійного приготування їжі: індукційна плита, сковорідка, каструля, капсульна кава машина, чайник, мікрохвильова піч, мінібар, посуд, столові прибори.

Ну а раптом вам захочеться влаштувати гастрономічне дозвілля, прямо до дверей вашого будинку доставлять смачні страви, дбайливо приготовані з органічних продуктів за автентичними місцевими рецептами.




До серпня місяця для усіх відвідувачів готелю діятиме програма лояльності та передбачатимуться неабиякі знижки на оренду будиночків. Відтак на сьогодні діють такі тарифи:



· Будинок 1 (Sky view) ПН-ЧТ 2320грн ПТ-НД 2720грн (знижка -20%)



· Будинок 2 (Forest view) ПН-ЧТ 2030грн ПТ-НД 2380 грн (знижка -30%)



· Будинок 3 (Sky view) ПН-ЧТ 2720грн ПТ-НД 3120грн (знижка -20%)



· Будинок 4 (Forest view) ПН-ЧТ 2380грн ПТ-НД 2730грн (знижка -30%)



Термін бронювання з п’ятниці чи суботи передбачає оренду апартаментів мінімум на дві доби. Зауважимо, що у разі попереднього бронювання адміністрація комплексу гарантує вам фіксацію ціни. Тобто, попри імовірне подорожчання, ви гарантовано отримаєте якісний та комфортний відпочинок за привабливою ціною.

Час для відпочинку та відновлення душевної рівноваги така ж потреба для людини як й інші базові речі. І тепер для задоволення слід робити зовсім небагато – забронювати будиночок у OBRIY holiday village та провести там час з максимальною насолодою.

Для більш детальної інформації та попереднього бронювання номерів звертайтеся за телефоном +380956383347.