Ручні та стаціонарні блендери Braun - для комфортної роботи на кухні
Господині з усього світу вважають за краще використовувати побутову техніку від компанії Браун, яка полегшує повсякденну роботу на кухні. Величезним попитом користуються ручні та стаціонарні блендери, за допомогою яких можна приготувати будь-яку страву або десерт за лічені хвилини. Всі ці прилади представлені в каталозі інтернет-магазину Braun-Shop, куди можна відправитися за покупками прямо зараз.
Види блендерів Braun та їх переваги
Високоякісні блендери Braun представлені двома видами - ручні та стаціонарні.
Перевагами заглибних або ручних приладів є:
- практично моментальна обробка продуктів завдяки високій потужності;
- легка зміна насадок за допомогою функції EasyClick;
- відсутність заданих швидкісних параметрів - технологія SmartSpeed забезпечує дрібний або грубий помел за допомогою натискання однієї зручної кнопки, розміщеної на заглибній частині приладу;
- ергономічна форма ніжки приладу, яка надійно утримується і не вислизає з рук в процесі роботи;
- наявність потужного вбудованого акумулятора в деяких моделях приладів, що забезпечує тривалий автономний режим роботи;
- багатофункціональне застосування, завдяки набору насадок для виконання різних завдань - подрібнення і змішування, нарізування тонких скибочок, приготування пюре та ін.
Для іншого виду - стаціонарних блендерів Braun - характерні такі переваги:
- простота експлуатації - досить завантажити потрібні інгредієнти в глечик і призвести електричний прилад до дії;
- надійно закрита чаша, завдяки чому повністю виключається розбризкування харчових інгредієнтів під час обробки;
- можливість роботи як з замороженими, так і з дуже гарячими інгредієнтами завдяки термічно стійкому склу, що використовується в конструкції блендера Braun;
- підвищена ефективність нарізання та подрібнення за рахунок особливої трикутної форми глечика;
- інтенсивне подрібнення продуктів за рахунок високого розташування ріжучих елементів;
- автоматичний вибір швидкостей за рахунок встановлених смарт-програм.
Який вид блендера Braun краще використовувати для приготування цукрової пудри?
Блендери Braun широко використовуються для приготування не тільки коктейлів, смузі, соусів, повітряних десертів, але і цукрової пудри, яка зробить будь-яку випічку смачнішою і красивою.
Для цих цілей можуть підійти обидва види блендерів, але зручніше застосовувати стаціонарний варіант. Процес дуже простий і зрозумілий:
- У підхожу ємність насипати потрібну кількість дрібного цукрового піску.
- Додати кукурудзяний крохмаль з розрахунку 1,5 чайної ложки на кожні 200г цукру;
- Встановити насадку-подрібнювач.
- Ввімкнути прилад на максимальну потужність і перемелювати інгредієнти, роблячи паузу кожні 25-30 секунд.
- Готову пудру пересипати в підхожу ємність і використовувати за призначенням.
Купити будь-яку модель ручного або стаціонарного блендера Braun завжди можна в інтернет-магазині Браун-Шоп за демократичною ціною. Доставка товару на суму від 1500 гривень безкоштовна по Києву та всій Україні.