Ручні та стаціонарні блендери Braun - для комфортної роботи на кухні

21 жовтня 2021 0

Господині з усього світу вважають за краще використовувати побутову техніку від компанії Браун, яка полегшує повсякденну роботу на кухні. Величезним попитом користуються ручні та стаціонарні блендери, за допомогою яких можна приготувати будь-яку страву або десерт за лічені хвилини. Всі ці прилади представлені в каталозі інтернет-магазину Braun-Shop, куди можна відправитися за покупками прямо зараз.

which_blender_is_best_for_baby_food_4.jpg

Види блендерів Braun та їх переваги

Високоякісні блендери Braun представлені двома видами - ручні та стаціонарні.

Перевагами заглибних або ручних приладів є:

  • практично моментальна обробка продуктів завдяки високій потужності;
  • легка зміна насадок за допомогою функції EasyClick;
  • відсутність заданих швидкісних параметрів - технологія SmartSpeed забезпечує дрібний або грубий помел за допомогою натискання однієї зручної кнопки, розміщеної на заглибній частині приладу;
  • ергономічна форма ніжки приладу, яка надійно утримується і не вислизає з рук в процесі роботи;
  • наявність потужного вбудованого акумулятора в деяких моделях приладів, що забезпечує тривалий автономний режим роботи;
  • багатофункціональне застосування, завдяки набору насадок для виконання різних завдань - подрібнення і змішування, нарізування тонких скибочок, приготування пюре та ін.

Для іншого виду - стаціонарних блендерів Braun - характерні такі переваги:

  • простота експлуатації - досить завантажити потрібні інгредієнти в глечик і призвести електричний прилад до дії;
  • надійно закрита чаша, завдяки чому повністю виключається розбризкування харчових інгредієнтів під час обробки;
  • можливість роботи як з замороженими, так і з дуже гарячими інгредієнтами завдяки термічно стійкому склу, що використовується в конструкції блендера Braun;
  • підвищена ефективність нарізання та подрібнення за рахунок особливої трикутної форми глечика;
  • інтенсивне подрібнення продуктів за рахунок високого розташування ріжучих елементів;
  • автоматичний вибір швидкостей за рахунок встановлених смарт-програм.

Який вид блендера Braun краще використовувати для приготування цукрової пудри?

Блендери Braun широко використовуються для приготування не тільки коктейлів, смузі, соусів, повітряних десертів, але і цукрової пудри, яка зробить будь-яку випічку смачнішою і красивою.

Для цих цілей можуть підійти обидва види блендерів, але зручніше застосовувати стаціонарний варіант. Процес дуже простий і зрозумілий:

  1. У підхожу ємність насипати потрібну кількість дрібного цукрового піску.
  2. Додати кукурудзяний крохмаль з розрахунку 1,5 чайної ложки на кожні 200г цукру;
  3. Встановити насадку-подрібнювач.
  4. Ввімкнути прилад на максимальну потужність і перемелювати інгредієнти, роблячи паузу кожні 25-30 секунд.
  5. Готову пудру пересипати в підхожу ємність і використовувати за призначенням.

Купити будь-яку модель ручного або стаціонарного блендера Braun завжди можна в інтернет-магазині Браун-Шоп за демократичною ціною. Доставка товару на суму від 1500 гривень безкоштовна по Києву та всій Україні.