У Полтаві намагалися зґвалтувати дитину, а 20-річну полтавку викрали та зґвалтували

22 листопада 2021 0
Напередодні вночі на вулиці Великотирнівській перехожі знайшли 14-річну дівчинку у стані алкогольного сп'яніння. Неповнолітню відвезли до дитячої лікарні. Наразі правоохоронці з’ясовують всі обставини події.




Напередодні вночі у Полтаві знайшли дівчинку, яку ймовірно намагалися зґвалтувати.

За словами правоохоронців, 14-річну дівчинку знайшли перехожі біля Супрунівського шляхопроводу. Тоді неповнолітня була у стані алкогольного сп’яніння.

"21 листопада до відділу поліції надійшло повідомлення від медиків. Поліціянти встановили особу, нею виявилися 14-річна місцева мешканка, яку медики госпіталізували до медичного закладу. Мережею розповсюджується інформація з приводу спроб зґвалтування дівчини, але до поліції за даним фактом інформацію не надавали", – розповів пресофіцер поліції Полтави Василь Зуб.

Дівчину госпіталізували до дитячої лікарні, проте в установі надавати коментарі кореспондентам відмовилися. Наразі правоохоронці з’ясовують всі обставини події, а також шукають винних у тому, що неповнолітня була нетверезою.

Район, де знайшли дівчинку є небезпечним, вважають місцеві жителі.

"Я боюся ходити сама ввечері. Я думаю, тут небезпечно. Напали колись на жінку чула таке. Я багато років назад працювала у тут, у районі, то тіло людини знайшли наші співробітники", – розповіла полтавка Яна Ануфрієнко.

"Немає світла тут, темно, страшно, хто може лякливий", – розказав полтавець Григорій Кузьменко.

"Це місце дуже погане. Тут глухе місце, тут люди ходять скуплятися. А якщо хтось просто проходить зі школи, наприклад, тут фактично пусто", – зазначив полтавець Віктор.

"Тут район дуже поганий. Тут багато алкоголіків. Тут просто кущі, дерева, багато листя. Вночі їздять потяги, нічого не чути й небезпечно ходити. Я не рекомендую", – додала полтавка Людмила Запорощенко.

А минулого тижня у центрі Полтави викрали 20 річну дівчину та зґвалтували. Чоловіки, які причетні до цього, перебувають у розшуку.

"Наразі даним особам, які причетні до правопорушення повідомили про підозру і триває досудове розслідування", – прокоментував пресофіцер поліції Полтави Василь Зуб.

Причетним до зґвалтування загрожує до п’яти років позбавлення волі.