ДБР затримало злочинну групу, яка продавала наркотики у Полтавській області

19 травня 2023 0
У Дніпрі Державне бюро розслідувань затримало злочинну групу, яка продавала наркотики у Полтавській та Дніпропетровській областях.

Працівники Департаменту внутрішньої безпеки та Державного бюро розслідувань затримали злочинну групу, яка налагодила масштабну мережу збуту наркотиків на території Дніпропетровської та Полтавської областей. Про це повідомили у Департаменті внутрішньої безпеки Національної поліції України.

Лідером злочинної організації з чіткою ієрархічною структурою був 49-річний житель Дніпра, який до незаконного бізнесу залучив інших осіб – чоловіків та жінок віком від 28 до 43 років. Спільники виконували чітко розподілені функції: фасування, подальше розповсюдження та розширення ринку продажу забороненої речовини.

Зловмисники зосередились на продажі метамфетаміну та канабісу на території Дніпропетровщини та Полтавщини.

За цим фактом лідеру злочинної групи та всім його спільникам оголосили підозру у створенні злочинної організації та участі у ній, а також у придбанні та збуті наркотиків у складі цієї організації (ч. 1, 2 ст. 255, ч. 4 ст. 28, ч. 3 ст. 307) Кримінального кодексу України.


Їм загрожує до дванадцяти років позбавлення волі.