У Полтаві затримали двох чоловіків, яких підозрюють у розбої та грабежу

16 вересня 2022 0
Яніна Климань
Встановили двох осіб, які вчинили грабіж та розбій у Полтаві.

Поліціянти встановили особи двох чоловіків, які вчинили грабіж та розбій у Полтаві. Про це повідомили у пресслужбі Головного управління Нацполіції Полтавщини.

3 вересня до правоохоронців звернулись двоє 18-річних полтавців і повідомили, що   невідомі чоловіки поблизу ставків біля вулиці Огнівська викрали їхні кошти. А 8 вересня до поліції звернувся ще один 20-річний місцевий, який зазначив, що невідомий чоловік також поблизу вулиці Огнівська, погрожуючи ножем викрав його сумку.

За двома фактами слідчим підрозділом поліції, під процесуальним керівництвом Полтавської окружної прокуратури, розпочали кримінальні провадження.

Встановили особи правопорушників. Ними виявились: 22-річний полтавець та 38-річний житель Донецької області. Обидва фігуранти у минулому мали проблеми із законом. За їхнім місцем проживання працівниками провели обшук, у ході якого виявили документи та особисті речі одного із потерпілих.

Полтавцю повідомили про підозру за грабіж, вчинений в умовах воєнного стану, а жителю Донеччини – за грабіж та розбій, вчинений в умовах воєнного стану. Вирішують питання щодо обрання запобіжних заходів підозрюваним у вигляді триманням під вартою.

За даними фактами відкрили кримінальні провадження за ч. 4 ст. 186 (Грабіж, вчинений в умовах воєнного стану) та ч. 4 ст. 187  (Розбій, спрямований на заволодіння майном, вчинений в умовах воєнного стану) Кримінального кодексу України.