Графік роботи поліклінік, лікарень, амбулаторій під час новорічних свят

31 грудня 2020 0
На Новий рік та Різдво працюватимуть більшість медзакладів: амбулаторії, лабораторії та лікарні. Поліклініки матимуть вихідні 1,2,3 та 7 січня.

Під час новорічних свят більшість медзакладів Полтави працюватимуть у звичайному режимі. Так, центри сімейної медицини функціонуватимуть у всі святкові дні.

Там перебуватимуть чергові лікарі.

"Всі амбулаторії працюватимуть згідно з графіком: з 08:00 до 20:00. Що стосується другого та третього січня, в суботу працюватимуть за суботнім графіком: в усіх лабораторіях будуть чергові, а з 14:00 до 20:00 будуть чергові лікарі"", – розповіла заступник директора з медичного обслуговування населення центру сімейної медицини Алла Івко.

У неділю центри сімейної медицини також працюватимуть з восьмої до двадцятої. А в поліклініках 1,2, 3 та 7 січня вихідні. 

Лабораторії, куди привозять проби для ПЛР-тестів, також працюватимуть під час новорічних свят. 

"У полтавському обласному лабораторному центрі буде працювати вірусологічна лабораторія у штатному режимі. Єдине, що першого і сьомого січня працюватиме з десятої до другої", – розповів заступник директора Полтавського обласного лабораторного центру Анатолій Журавльов. 

Стаціонари у лікарнях під час новорічних свят працюватимуть у звичному режимі.

Дарина Литвак, Сергій Купровський, PTV Полтавське Телебачення