260 доба війни в Україні: головне станом на ранок 10 листопада

10 листопада 2022 0
Яніна Климань
Обстріл Дніпропетровської області й загальні втрати ворога протягом доби.

В ніч із 9 на 10 листопада окупанти обстріляли три громади Дніпропетровської області, повідомив начальник Дніпропетровської обласної військової адміністрації Валентин Резніченко. У Нікополі поранення отримала 80-річна жінка. У місті пошкоджені десять багатоповерхових та приватних будинків, автозаправка, газогін та лінії електропередач.

Авіація Сил оборони України протягом минулої доби завдала по ворогу шість ударів. Під ураження потрапили два райони зосередження особового складу, озброєння та військової техніки, а також чотири позиції засобів протиповітряної оборони противника. За минулу добу Сили оборони на різних напрямках збили п'ять БпЛА "Шахед" та 3 "Орлани".

Воїни українських ракетних військ і артилерії за минулу добу уразили один пункт управління, один район зосередження живої сили, озброєння і військової техніки, склад боєприпасів та інші важливі військові об’єкти окупантів.

Більше ніж 1258 дітей постраждали в Україні внаслідок повномасштабної збройної агресії росії. Станом на ранок 10 листопада офіційне число дітей-жертв за добу не змінилося - 430. Не зазнали змін і дані щодо поранених - понад 828.

Загальні бойові втрати ворога станом на ранок 10 листопада: