Анонс безплатних культурних заходів, що відбудуться на Полтавщині

05 вересня 2022 0
Дар'я Жученя
У Полтавській області відбудуться безплатні культурні заходи для всіх охочих.


Полтавські обласні академічні театр імені Гоголя, театр ляльок, симфонічний оркестр та обласна філармонія організовують безплатні заходи для переселенців та жителів області. Про це повідомив начальник Полтавської обласної військової адміністрації Дмитро Лунін.

5 вересня – майстер-клас із художньої майстерності (Полтава) від театру імені Гоголя; майстер-клас "Лялькотерапія" (Полтава), вистава "Коло-бок" (Полтава) від театру ляльок.

6 вересня – майстер-клас із вокалу (Полтава), вистава "Сватання на Гончарівці" (Нехвороща) від театру імені Гоголя; вистава "Золоте Курча" (Полтава, село Міські Млини, Опішнянська громада) від театру ляльок; захід "Без пісень які ми українці?" від обласної філармонії (село Заворскла, Терешківська ТГ); відкрита репетиція оркестру (Полтава).

7 вересня – майстер-клас з арт-йоги (Полтава), вистава "Сватання на Гончарівці" (Полтава) від театру імені Гоголя; вистава "Золоте курча" від театру ляльок (Полтава); концерт оркестру (Полтава).

8 вересня – вистава "Кіт у чоботях" (Хорол) від театру імені Гоголя; вистава "Марічка та Ведмідь" від театру ляльок (Полтава); захід "Україно, любове моя" від обласної філармонії (село Полузір’я, Мачухівська ТГ); творча зустріч та презентація музичного інструменту (валторна) соліста оркестру, заслуженого артиста України Валерія Тимощенка (Полтава).

9 вересня – вистава "Виконувач бажань" (Козельщина), майстер-клас з акторскої майстерності (Полтава) від театру імені Гоголя; вистава "Вередливе зайченя" від театру ляльок (Полтава); захід "Музика віри і надії" від обласної філармонії (Велика Рублівка); виїзний концерт симфонічного оркестру (Терешки).

10 вересня – майстер-клас із вокалу (Полтава), вистава "Всі миші люблять сир" (Опішня) від театру імені Гоголя; вистави "Марічка та Ведмідь" (Полтава), "Поросятко Чок" (Котельва) від театру ляльок; захід "Всі барви кохання" (село Мартинівка, Великобудищанська ТГ), захід"Осінні мелодії" (село Корнієнки, Білоцерківська ТГ; Білоцерківка) від обласної філармонії, концерт оркестру (Полтава).

11 вересня – майстер-клас із хореографії (Полтава), вистава "Мартин Боруля" (Скороходове) від театру імені Гоголя; захід "З піснею до перемоги" (Лохвиця), захід "Єдність у гармонії" (Полтава) від обласної філармонії.

Детальна інформація про час і місце – 050 730 59 48 (Полтавський театр ляльок), 099 191 38 36 (Полтавський симфонічний оркестр), 050 109 91 75 (Полтавський театр імені Гоголя), 066 855 90 99 (Полтавська обласна філармонія).