Вивіз тіло своєї матері на смітник: Поліція Кременчука встановила особу жінки, яку знайшли біля сміттєвих баків

16 травня 2023 0
Максим Михайліченко
Правоохоронці встановили особу померлої жінки, яку знайшов двірник біля сміттєвих баків у Кременчуці: її туди відвіз син.

Правоохоронці встановили особу загиблої жінки, яку 28 квітня в Кременчуці знайшов двірник біля сміттєвих баків. Про це повідомляє Кременчуцька газета з посиланням на начальника поліції Кременчука Олександра Холондовича.

За слова Олександра 86-річна жінка приїхала разом зі своїм сином до Кременчука з Краматорська. Вони зняли малосімейку на одній з вулиць міста.

Пізніше жінка померла своєю смертю. ЇЇ син залишив тіло лежати в малосімейці, поки померла не почала смердіти.

Спочатку чоловік запакував тіло в один пакет, але сморід не зупинився. Потім він надягнув другий пакет. А згодом, син померлої упакував тіло в третій пакет, поклав на велосипед та повіз в інший район міста, де і поклав жінку біля сміттєвих баків.

Поліціянти в розмові з чоловіком, який вивіз тіло своєї матері, дізналися, що померла при житті казала, аби її не закопували в землю. Ба більше, вона просила одразу не вивозити її з кімнати, бо вона мріяла “ожити”. 

Також начальник поліції Кременчука повідомив, що справі допомогла сусідка померлої. Вона повідомила, що жінка кудись зникла. Як виявилось, це і була особа, яку знайшли біля смітника.

Правоохоронці закрили справу про вмисне вбивство. Сину померлої по Закону нічого не загрожує.