Як вибрати якісний корм коту

24 вересня 2021 0

Якісна їжа для кота ‒ це джерело поживних харчових елементів, які дають змогу зміцнити організм улюбленця та запобігти великій кількості захворювань. Саме тому вибір харчування ‒ це дуже важливий процес, якому має навчитися господар тварини.

Purina ProPlan ‒ це повнораціонний корм для котів, в якому зосереджено тільки корисні мікроелементи для організму тварини. Ця лінійка харчування від іменитого виробника має в складі величезний асортимент різноманітних продуктів. Саме тому кожен господар має можливість підібрати оптимальний варіант корму під індивідуальні особливості власної хатньої тварини.

Асортимент корму Purina ProPlan

Спеціалісти компанії Purina упродовж десятиліть підбирали оптимальні харчові продукти, які найкраще впливають на здоров’я котів, а також проводили дослідження для розробки збалансованого корму. Окрім того, у лабораторіях компанії дізналися, які саме інгредієнти потрібні котам в особливих ситуаціях, наприклад, в умовах хвороби, у період одужання або після стерилізації. Адже на різних етапах життя та у різному фізіологічному стані потреби організму в поживних речовинах відрізняються. Це стосується як різновидів харчових продуктів, так і їх об’єму.

Наразі корм Пуріна Про План пропонується клієнтам у вигляді кількох серій:

  • Original ‒ повнораціонне харчування для дорослих домашніх улюбленців.
  • Sterilised ‒ корм з особливим складом вітамінів та інших мікроелементів, який ідеально підходить стерилізованим котам.
  • Delicate ‒ якщо ваш чотирилапий друг відрізняється чутливим травленням, наприклад, деякі корми спричиняють у нього діарею, то ця серія харчування підійде ідеально.
  • Elegant ‒ споживання таких кормів дає змогу знизити чутливість шкіри улюбленця та покращити стан його здоров’я.

Окремо варто зазначити серію Veterinary Diets. Такі корми розроблені не просто для споживання корисних мікроелементів. Вони створені для підтримання організму під час хвороби та профілактики захворювань, до яких домашній улюбленець особливо схильний. В асортименті Purina ProPlan для кота в серії Veterinary Diets існують корми для:

  • зміцнення ослабленого імунітету;
  • профілактики захворювань нирок;
  • профілактики хвороб печінки;
  • котів, які знаходяться в періоді одужання від тяжкої хвороби;
  • у разі порушення балансу мікрофлори та багато іншого.

Чому саме Purina ProPlan

Ця лінійка кормів від Purina є результатом досвіду, який накопичувався упродовж багатьох десятиріч. Команда спеціалістів, яка була зібрана з єдиним завданням ‒ покращити життя домашніх улюбленців, спромоглася створити унікальне харчування, що має можливість забезпечити хатню тварину всім необхідним для активності та енергії.