140 малозабезпеченим родинам Полтавської області передадуть харчові набори

23 березня 2021 0
Волонтери "Полтавського Батальйону Небайдужих" разом із працівниками Свято-Успенського собору пакували допомогу для малозабезпечених родин. Надійшла вона від німецьких благодійників. У харчових наборах крупи, туалетний папір, цукерки та інше.

Полтавські волонтери разом з працівниками Свято-Успенського собору пакували харчові набори для малозабезпечених родин. Кошти на такі пакунки надійшли від волонтерів з Німеччини.

"У пакунок для родин входить борошно, два пакети макаронів, крекер, сіль, олія. Ось такий пакунок розрахований на одну родину", – сказав штатний священник Свято-Успенського собору Петро Дивиденко. Окрім цього кладуть шоколадки, туалетний папір, кільку та інше. Всі продукти українського виробництва.

"Ці люди подали свої заявки ще на Різдвяну допомогу, на жаль вони не увійшли в той список, який ми сформували 1300 подарунків в січні", – сказала керівниця благодійної організації "Полтавський батальйон небайдужих" Наталія Гранчак.

"Зазвичай конкретно передають продукти, але пандемія внесла свої корективи, є проблеми на кордоні у зв'язку з карантинними обмеженнями. Тому частина приїхала продуктовими наборами з Німеччини, а частину просто закупили в Україні", – повідомив Федір, архієпископ Полтавський та Кременчуцький ПЦУ Федір.

Передадуть продуктові набори найближчими днями до ста сорока малозабезпечених родин не тільки Полтавської, а й Дніпропетровської та Рівненської областей.

Тамара Мордик, Сергій Купровський, PTV Полтавське Телебачення