Асфальт на Супрунівському шляхопроводі не пролежав й рік

29 квітня 2021 0
У Полтаві на вулиці Великотирнівській шляхопровід у ямах та вибоїнах. Хоча дорогу там відремонтували тільки рік тому. А в ЖКГ обіцяють відновити міст до 9 травня.


Не пройшло й року, як на шляхопроводі на вулиці Великотирнівській з’явилася купа вибоїн та ям.

Щодня цим мостом проїжджають тисячі автомобілів. Ось такий вигляд він має зараз. Через незадовільний стан дорожнього покриття тут може трапитися аварійна ситуація.

Водії скаржаться на стан ділянки. Адже через такі ями, їм доводиться маневрувати. А водіям-початківцям це дається складно.

"Я – початківець, тому мені складно їздити дорогою. Бо треба об’їжджати ямки", – сказала водійка Ірина.

– Як вам дорога? – запитали ми.
– Ніяк,– зауважив водій.
– Що там поганого? – запитали ми.
– Все! – відповів водій.

Я їх рахував? Ями, в основному ями. І все, – сказав водій.

"Там ями знову зробилися. І треба постійно так їздити. Можна і в аварію потрапити. З такою періодичністю раз у п'ять років десь руйнується. Минулого року все було гаразд, а в цьому – погано", – розповів водій Геннадій Туксішвілі.

А минулого року на цьому мості загинув 28-річний мотоцикліст.

"Потрапив у вибоїну на дорозі, внаслідок чого втратив керованість транспортного засобу. У результаті ДТП від отриманих травм чоловік загинув на місці події. Слідчими області одразу було відкрите кримінальне впровадження", – сказав речник Національно поліції області Роман Грішин.

Відділ безпеки дорожнього руху досліджував стан цього покриття.

"Покриття проїжджої частини має вибоїни, які недопустимі за стандартами – понад чотири сантиметри. Наявність таких вибоїн у будь-якому разі створює додаткову небезпеку на дорозі. Змушують водіїв маневрувати чи гальмувати більш екстрено", – зазначив інспектор відділу безпеки дорожнього руху УПП Полтавської області Іван Лаврусенко.

У міській раді розкидаються обіцянками. Кажуть: відремонтувати дорогу планують вже до 9 травня.

"Наразі ведуться роботи по Великотирнівській разом з мостом і по всій вулиці. У найкоротший термін закриються всі ділянки", – повідомив заступник міського голови з питань ЖКГ Євген Ричка.

 Однак поки цього не трапилося, водіям доведеться бути обачними, щоб уникнути дорожньо-транспортної пригоди.