Лунін запропонував полтавським тусовщикам стати до лав ЗСУ або йти у волонтери

15 червня 2022 0
Олександра Іоффе
Очільник Полтавської обласної військової адміністрації Дмитро Лунін поділився власним баченням щодо нічного дозвілля жителів області.

 

Полтавця та жителям області немає зараз що святкувати. Саме таку тезу озвучив голова Полтавської обласної військової адміністрації Дмитро Лунін. Під час своєї щотижневої пресконференції для регіональних ЗМІ він поділився своїм обуренням щодо занадто активного дозвілля містян в умовах воєнного часу.

"Дуже уважно читаю видання нашої області тож був неприємно здивований коли натрапив на повідомлення про роботу нічних клубів, а також прочитав про скарги мешканців окремих будинків на гучну музику після комендантської години.

Це привернуло мою увагу і буквально прочитавши кілька перших коментарі я вже дізнався про який клуб йдеться в повідомленні. Одразу після цього я доручив очільнику ГУ НП Полтавщини детально вивчити це питання та з’ясувати чи мало місце таке порушення. Зрештою, правоохоронці перевірили вищезгаданий клуб, однак підтверджень порушень поки що немає. Втім,         на цьому питання не закрилось і даний заклад та взагалі цю сферу дозвілля відстежуватимуть органи національної поліції" - зазначив Дмитро Лунін.

Він додав, що для нього є дивною та незрозуміла поведінка деяких людей, а також їхнє неабияке прагнення до активного розважального дозвілля. За його словами, він майже щодня відвідує лікарні з пораненими бійцями, а також отримує інформацію про кількість загиблих в наслідок війни жителів Полтавщини.

"Нам танцювати, святкувати і гучно співати пісні немає чого. Й досі у нас триває війна. У нас продовжують гинути люди. Тож, мені взагалі не зрозумілий контекст веселощів. Усі у кого занадто багато вільної енергії та немає куди її спрямувати пропоную долучитися до військової справи або застосувати свій потенціал у тій галузі, яка є необхідною для нашої перемоги", — підсумував Дмитро Лунін.

Нагадаємо, що попередньо з відкритих інформаційних джерел стало відомо про нібито поновлення діяльності одного з нічних клубів міста. У повідомленні йшлося про досить оригінальний спосіб заробити на відверто невоєнному дозвіллі. Так бажаючи всидіти на "двох стільцях" (прибуток та обмеження щодо комендантської години) власники клубу 0 22:00 зачиняли зсередини двері прямо з відвідувачами та тримали їх в клубі аж до п’ятої години ранку.