Майбутнім першокласникам надарували пакунків на понад 2 мільйони гривень бюджетних грошей

25 серпня 2021 0
Полтавським першокласникам подарували шкільні пакунки. Купили приладдя на гроші платників податків. Витратили понад два мільйонів 400 тисяч гривень, кошти на подарунки давали й меценати.







Олівці, фломастери, фарби та інше приладдя. У Полтаві майбутнім першокласникам роздали подарункові шкільні пакунки. Хоча куплені подарунки за гроші платників податків, але на пакетах видніється ім'я міського голови.

Не всій малечі подарунки до вподоби.

– Ти задоволений? – запитала журналістка.
Ні. Бо корова тут, я не люблю корову", – відповів майбутній першокласник Ілля Дарнопих.

"Навіщо мені дівчачий термос? Мамо нащо мені дівчачий термос? А навіщо мені така ручка дівчача? " – сказав майбутній першокласник Денис Книж.

Батьки інакшої думки.

"Звичайно краще подарунки, все знадобитися. Скільки б його не було, воно все буде нам потрібне. Скільки б його не було, ми дуже вдячні", – сказала бабуся першокласника Лариса Зінзівер.

"Отримали дуже багато подарунків. Дуже все класно, все сподобалося. Канцелярський набір – і дуже багато всяких прибамбасів й пластилін, маркер, олівці", – розповіла мама першокласниці Алла Чабала.

Захід буде тривати протягом трьох днів. Тож отримати свої набори майбутні першокласники можуть до 27 серпня.

"На сьогодні такий пакунок коштує понад 600 гривень. У нас понад 3500 тисячі пішло до першого класу, тому дивлячись на задоволені обличчя батьків та дітей, я розумію, що ми на вірному шляху. Залучилися люди, які дали пакети, які залучилися які розпаковували"

Там ще ваше прізвище, – зазначила кореспондентка.
Так, а хто я такий? Я міський голова? Там і зобов'язане бути моє прізвище", – відповів міський голова Полтави Олександр Мамай.

На подарункові набори для першокласників витратили понад два мільйони 430 тисяч гривень. Окрім того, міський голова повідомив, що матеріальну допомогу надавали й меценати.