Військового з Полтавщини нагородили відзнакою "За взірцевість у військовій службі III ступеня"

16 серпня 2022 0
Дар'я Жученя
Бійця бригади територіальної оборони Полтавщини нагородили відзнакою Головнокомандувача Збройних Сил України "За взірцевість у військовій службі III ступеня"


Руслана, бійця бригади територіальної оборони Полтавщини, за мужність і героїзм, проявлені під час виконання завдань на півночі Полтавської області, нагородили відзнакою Головнокомандувача Збройних Сил України "За взірцевість у військовій службі III ступеня". Про це повідомила Територіальна оборона Полтавщини.

До війни чоловік займався установкою розумних систем опалювання. Однак, коли на початку повномасштабного вторгнення Руслан дізнався, що тероборона потребує людей з досвідом завантаження та кріплення великовантажної техніки, одразу згодився прийти на поміч Батьківщині.

18 березня Руслана зарахували водієм в бригаду територіальної оборони Полтавщини. Чоловік брав участь у транспортуванні трофейної техніки в зонах бойових дій на межі Полтавської та Сумської області. За словами Руслана, в цей період захопили чимало ворожої техніки, серед якої танки, артилерійські системи, БМП, засоби ППО.

Нагадаємо , що у Полтавській області змінили назви вулиць, провулків, площ та навіть одного села у зв’язку з причетністю назв до РФ.