Полтавця, який напав з ножем на касирку в обміннику валют – затримали

22 червня 2023 0
Максим Михайліченко
Правоохоронці затримали чоловіка, який напав з ножем на працівницю обмінника валют: нападнику загрожує до п'ятнадцяти років позбавлення волі.

Правоохоронці затримали чоловіка, який 20 червня напав з ножем на 52-річну касирку в пункті обміну валют. Про це повідомили в Головному управлінні Національної поліції в Полтавській області.

Чоловіком виявився 21-річний житель Полтави. Він пересувався вулицями де були відсутні відеокамери, тому його слід було важко знайти. До пошуків нападника залучили понад пів сотні поліціянтів.

Наразі фігуранту повідомили про підозру в розбійному нападі, вчиненому в умовах воєнного стану. Також суд обрав йому запобіжний захід – цілодобовий домашній арешт строком на 60 діб.

За цим фактом здійснюють досудове розслідування за ч. 4 ст. 187 (Розбій, спрямований на заволодіння майном у великих чи особливо великих розмірах, вчинений в умовах воєнного стану) Кримінального кодексу України.   Нападникові загрожує від восьми до п'ятнадцяти років позбавлення волі з конфіскацією майна.