Скасували трьохмільйонний тендер на очищення дахів полтавських будинків від бурульок

15 січня 2021 0
Тетяна Наказненко
У Полтаві скасували тендер за понад три мільйони гривень на послуги з очищення дахів житлових будинків від бурульок та криги: для участі в торгах тендерні пропозиції надав лише один учасник.

14 січня скасували тендер на послуги з очищення дахів та покрівель, звисів, балконів житлових будинків від бурульок, криги, снігу та нальодів у Полтаві. Згідно з інформацією на сайті "ProZorro", це сталося через те, що для участі у торгах тендерні пропозиції надав лише один учасник.

Згідно з текстом закону України "Про публічні закупівлі", тендер автоматично скасовується електронною системою закупівель у разі подання для участі у відкритих торгах менше ніж двох тендерних пропозицій.

Тепер тендер мають провести повторно.

Нагадаємо, 29 грудня Управління ЖКГ оголосило тендер на послуги з очищення дахів будівель від криги. Очікувана вартість робіт становила 3 млн 443 тис. 604 грн.

Згідно з тендерною документацією, завданням підрядника були наступні пункти:

- видалення льоду та бурульок з жолобів, звисів, пристроїв водовідведення покрівлі з автогідропідіймача;

- очищення покрівлі від льоду товщиною до 30 см по периметру будівлі з видаленням льодових утворень та бурульок покрівлі з ухилом від 20 до 45 градусів;

- навішування канатних систем;

- очищення покрівлі від льоду товщиною до 30 см по периметру будівлі із видаленням утворень та бурульок покрівлі з ухилом до 20 градусів;

- скидання снігу з покрівлі.

Строк надання послуг — 31 грудня 2021 року.

Аукціон мав відбутися 15 січня.