207 доба російсько-української війни: головне станом на ранок 18 вересня

18 вересня 2022 0
Дар'я Жученя
Обстріли Дніпропетровщини, Харківщини та Миколаївщини, загальні бойові втрати ворога: головне станом на ранок 18 вересня.


У ніч з 17 на 18 вересня росіяни тричі ударили по Нікопольському району Дніпропетровщини. Про це повідомив голова Дніпропетровської обласної військової адміністрації Валентин Резніченко.

У Нікополі поранення отримали троє людей: 49-річна жінка та двоє чоловіків 26 та 82 років.

18 вересня з 00:30 ворог обстрілював місто Очаків, що на Миколаївщині. Внаслідок обстрілів двоє людей отримали важкі поранення. Про це повідомив голова Миколаївської ОВА Віталій Кім.

17 вересня росіяни обстріляли місто Чугуїв Харківської області. Внаслідок ударів загинула 11-річна дівчинка. Про це повідомив голова Харківської ОВА Олег Синєгубов.

У прикордонному селі Стрілече Харківського району окупанти влучили з танка по цивільному авто: загинули дві жінки. У Куп'янському районі Харківщини госпіталізували з пораненнями п’ятьох цивільних, в Харківському – трьох поранених, двох поранених в Ізюмському районі, одного – в Чугуївському.

В районі населеного пункту Чонгар, що на Херсонщині, окупанти, під погрозами вбивства, примушують місцевих обладнувати фортифікаційні споруди. Про це повідомив Генштаб Збройних сил України.

Станом на ранок 18 вересня більше ніж 1147 дітей постраждали в Україні внаслідок повномасштабної збройної агресії Російської Федерації. 390 дітей загинули та понад 757 отримали поранення різного ступеню тяжкості.

Втрати країни-агресора станом на ранок 18 вересня: