Олександр Мамай поскаржився на прокурора Полтавщини Антона Столітнього

05 січня 2023 0
Максим Михайліченко
Міський голова не згоден з думкою прокурора Полтавської області, який сказав, що підозрюваного Олександра Мамая повинні тримати під вартою.

5 січня о 14:00 у Полтавській міській раді відбулась пресконференція міського голови Полтави Олександра Мамая.

Мер Полтави не згоден з тезою, прокурора Полтавської області Антона Столітнього, що підозрюваного Олександра Мамая повинні тримати під вартою та відсторонити від посади на два місяці.

На думку мера Полтави – це тиск на суд і це не чесно. Тому Олександр Мамай написав заяву на прокурора Полтавської області в Державне бюро розслідувань та скаргу в Офіс Генерального прокурора.

Міський голова вкотре наголосив, що з Полтави нікуди не поїде, вся родина його в місті, на суд прийде вчасно та виконає усі рішення суду, які б вони не були.

Також на пресконференції порушили питання, щодо генераторів які закупили з переплатою в 120 тисяч гривень кожен. Мер міста порадив тому хто не задоволений звертатися в правоохоронні органи.

У міського голови запитали, чому немає негативних реакцій у його телеграм каналі. Мамай доручив своїй пресслужбі зробити негативні реакції. І вже через декілька хвилин дизлайки стали доступні в телеграм каналі міського голови Полтави.

Невідомі, ймовірно, накрутили майже 10 тисяч дизлайків на звернення Мамая і після цього повідомлення видалили.