З одного боку бетонна брила, а з іншого яма – на провулку Космічному у Полтаві розбита дорога

01 березня 2021 0
Провулок Космічний у Полтаві служить одночасно і міжбудинковим в'їздом і міською дорогою. На ділянці безліч ям та вибоїн. Попри це, дорога не потрапила в перелік тих, що мають відремонтувати у 2021 році.

З одного боку яма, а з іншого – бетонна брила. Проїхати цю ділянку на провулку Космічний для водіїв справжнє випробування. Відрізок одночасно служить і міжбудинковим в'їздом і міської дорогою, а незручності від розбитого проїзду однаково відчувають водії й пішоходи.

"Мені незручно ходити такою дорогою. Там, де нерівна дорога, там де горби, там я упав", – розповів місцевий житель Олександр Шейко.

"І отам далі він упав, ногу підвернув. Вже такий дорослий хлопчик, а веду за ручку, тому що падає. І я вже у віці, можу впасти на такій дорозі", – сказала місцева жителька Надія Ляшенко. 

"Жах, ви будь-якого водія запитайте, й не тільки водія. Через те, що тротуар маленький, мами з колясками йдуть і по дорозі. Треба об'їжджати і ями, і людей. Одним словом жах", – розповів водій Володимир Динник.

"Я тут народилася, тут завжди були погані дороги. Тут був лід, я вийшла в аптеку й впала. У мене немовля, й мені в лікарні одягли гіпс на півтора місяця", – повідомила місцева жителька Юлія Боченко.

Ремонтувати цю дорогу має управління житлово-комунального господарства, але попри ями та вибоїни ця ділянка в перелік доріг на ремонт у цьому році не потрапила. 

"У планах є поїхати. Загального переліку вулиць, доріг, що ми будемо робити ще як такого немає. Є ж загальні по програмі, але ж є й ті, які туди не потрапили. Найбільш аварійні, а потім відповідно наскільки вони проїзні. Чим більше вони проїзні, чим більш вони центральні, такі дороги будуть робитися першочергово", – розповів заступник начальника управління ЖКГ Костянтин Малько.

В управлінні ЖКГ повідомили, обстежувати стан доріг у Полтаві після зими розпочнуть в кінці березня, після чого вирішать, які дороги будуть ремонтувати, а які ні.

Тамара Мордик, Станіслав Авдєєв, PTV Полтавське Телебачення