У Полтаві чоловік пошкодив двері аптеки: поліціянти розслідують факт хуліганства

13 травня 2021 0
Тетяна Наказненко
Зранку у Полтаві чоловік в неадекватному стані пошкодив вхідні двері аптеки. За фактом його дій поліція розслідує хуліганство.

13 травня близько 7:00 на лінію "102" перехожі повідомили про агресивну поведінку чоловіка біля аптеки на вулиці Миру, 7 у Полтаві. За словами заявників, невідомий поводився неадекватно та пошкодив вхідні двері закладу.  

Як повідомили у пресслужбі Головного управління Нацполіції Полтавщини, на місце події прибули працівники поліції охорони, батальйону поліції особливого призначення та представники приватної охоронної фірми.  

З’ясували, що 29-річний чоловік проживає в одному із сіл Полтавського району. Раніше його притягували до адміністративної відповідальності за керування автомобілем у стані сп’яніння. Молодика доставили до медичного закладу для визначення його стану та надання необхідної допомоги.  

За даним фактом вирішують питання про внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України. Поліція розпочала дізнання.

фото: https://t.me/pvp_0532